Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Europa League | Καλά σκορ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Άτυχος ο Παναθηναϊκός (vd)

Europa League | Καλά σκορ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Άτυχος ο Παναθηναϊκός (vd)

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αποτελεσματικά και υπέταξε απόψε στην Τούμπα, στην πρώτη αναμέτρησή τους για τα πλέι οφ του Europa League, την Εστερσουντ με 3-1, βάζοντας έτσι γερά θεμέλια για την πρόκρισή του στους ομίλους της διοργάνωσης εν όψει της ρεβάνς (24/8) στη Σουηδία. Ο Νούρι, με πέναλτι, στο 21' έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τους Μάτος (38') και Πρίγιοβιτς (77', 88' πέναλτι), να σκοράρουν για τον «Δικέφαλο».

ΠΑΟΚ - ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Το όνειρο έγινε... εφιάλτης. Ο Παναθηναϊκός ζούσε μοναδικές στιγμές στη Λεωφόρο και είχε πάρει προβάδισμα με 2-0 με τα γκολ των (30' Λουντ, 55' Καμπέσας), όμως ένα? τραγικό εξάλεπτο του στέρησε, όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στους ομίλους. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 3-2, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον 1ο αγώνα των πλέι οφ του Εuropa League και πλέον η υπόθεση πρόκριση έχει απομακρυνθεί. Για τους Ισπανούς σκόραραν οι: Αντούριθ (68', 74' πεν.) και Ντε Μάρκος (71'). 

ΠΑΟ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ

ΜΠΡΙΖ - ΑΕΚ

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από μισή ώρα, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ισοπαλία 0-0 από τη Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» και να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η αποβολή του Μάρκο Λιβάγια στο 58΄ έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την ΑΕΚ, που όμως άντεξε και θα διεκδικήσει την πρόκριση την προσεχή Πέμπτη (24/8) στο ΟΑΚΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...