Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φόρεσε και πάλι τα ποδοσφαιρικά του γάντια ο Κώστας Μανιάτης! (vd)

Φόρεσε και πάλι τα ποδοσφαιρικά του γάντια ο Κώστας Μανιάτης! (vd)

Οι αναπάντεχες εξελίξεις στον Παναρκαδικό και η αγωνιστική αποχή του Σωτήρη Ψυχογιού εξαιτίας αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, βρίσκουν αυτή τη στιγμή τον Παναρκαδικό ουσιαστικά χωρίς τερματοφύλακα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Κ.Ε.». Μέχρι την κάλυψη της θέσης με μεταγραφή τις επόμενες ημέρες, η κατάσταση ήταν τέτοια που ανάγκασε τόσο τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Γιώργο Μανέλη όπως και το μέλος της διοίκησης του «τριφυλλιού» και παλαίμαχο τερματοφύλακα Κώστα Μανιάτη, να βάλουν τα γάντια τους και να επιστρέψουν στις προπονήσεις με την ομάδα του Παναρκαδικού.

Το απόγευμα της Πέμπτης οι Μανέλης και Μανιάτης προπονήθηκαν κανονικά με τον Παναρκαδικό αφού άλλος τερματοφύλακας δεν υπήρχε. Ο πρώτος ωστόσο καλούνταν να εκπληρώσει και τις υποχρεώσεις του ως προπονητή, προπονώντας τον Κώστα Μανιάτη ο οποίος σε επίπεδο συλλόγων και επίσημων διοργανώσεων έχει να φορέσει τα γάντια του από την περίοδο που αγωνίστηκε τελευταία χρονιά στην ΑΕΚ Τρίπολης. Ο Κώστας Μανιάτης ως αθλητής αγωνίστηκε τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναρκαδικού επί εποχής Αντώνη Μαυρέα προπονητή στους «πράσινους».



Τόσο για τον Κώστα Μανιάτη όσο και για τον Γιώργο Μανέλη, φαίνεται ότι οι «αγωνιστικές τους υποχρεώσεις» θα κρατήσουν για μερικές ημέρες μέχρι να κλείσει τερματοφύλακας στην ομάδα. Υπό αυτά τα δεδομένα πλέον οι «πράσινοι» ωστόσο θα κληθούν εκτός από βασικό τερματοφύλακα να αναζητήσουν και έναν ακόμη που θα καλύψει τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα εκτός απρόοπτου στην ομάδα τη σεζόν που έρχεται.



Το απόγευμα της Πέμπτης πάντως αρκετοί «πείραξαν» τον Κώστα Μανιάτη που λόγω συγκυριών επέστρεψε στην... «ενεργό» δράση. Κάποιοι άλλοι δεν παρέλειψαν να τον προειδοποιήσουν χαριτολογώντας ότι αν βρεθεί σε καλή κατάσταση θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση τη σεζόν!

Απρόοπτες εξελίξεις αφήνουν τον Παναρκαδικό χωρίς τερματοφύλακα!

Ο αναπάντεχος σοβαρός τραυματισμός στο πόδι κατά τη διάρκεια επαγγελματικών υποχρεώσεων του Προέδρου της ομάδας του Παναρκαδικού Νώντα Ψυχογιού, έχουν φέρει αναστάτωση στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας και παράλληλα έχουν προκαλέσει αλλεπάλληλες εξελίξεις στην ομάδα. Το θετικό παρά την ταλαιπωρία του Προέδρου του Παναρκαδικού από το ατύχημα που υπέστη και τη χειρουργική επέμβαση, είναι ότι είναι καλά, με το «Κ.Ε.» να εκφράζει ταχεία ανάρρωση στον κ. Ψυχογιό.

Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει φαινόμενο «ντόμινο», αφού ο μοναδικός ουσιαστικά τερματοφύλακας της ομάδας, Σωτήρης Ψυχογιός είναι υποχρεωμένος λόγω αυξημένων υποχρεώσεων με την οικογενειακή επιχείρηση, να απέχει από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον ένα διάστημα 2-3 μηνών. Πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου από εκεί που αναζητούσαν έναν βασικό τερματοφύλακα, καλούνται να ενισχύσουν τη θέση με δύο πρόσωπα, με την αναγκαιότητα και κάλυψη του σοβαρού κενού που προκλήθηκε να είναι πολύ μεγάλη. Θα λέγαμε ότι αυτή τη στιγμή το θέμα του τερματοφύλακα μπαίνει σε άμεση προτεραιότητα!

Το απόγευμα της Πέμπτης στην προπόνηση είδαμε τόσο τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μανέλη να φοράει γάντια και να κάθεται κάτω από τα γκολποστ, όπως επίσης και το μέλος της διοίκησης του Παναρκαδικού Κώστα Μανιάτη! Έτσι Μανέλης και Μανιάτης κλήθηκαν να καλύψουν το κενό στις προπονήσεις και ίσως στο φιλικό της Κυριακής με την Καλαμάτα (αν διεξαχθεί) μέχρι να κλείσει τερματοφύλακας στο «τριφύλλι».
Οι δοκιμές τερματοφύλακα είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν γεγονός για την ομάδα της Τρίπολης από την ερχόμενη εβδομάδα!

Πηγή - www.contraepithesi.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...