Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Nova παραμένει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ - "Τέλος" τα πλέι οφ!

Στη Nova παραμένει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ - "Τέλος" τα πλέι οφ!

Στην σέντρα κανονικά το πρωτάθλημα της Superleague το Σαββατοκύριακο, με την λίγκα ν' ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την NOVA για τα τηλεοπτικά και την κατάργηση των πλέι οφ.
Συμφωνία επήλθε ανάμεσα στην NOVA και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με αμοιβαίες υποχωρήσεις κι έτσι θα ξεκινήσει κανονικά το φετινό πρωτάθλημα μεταδίδει το sdna. Η συμφωνία έχει ως εξής: περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει η NOVA στην Superleague, κατόπιν της μείωσης ύψους 18%, η οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά.
Παράλληλα, όμως, συμφωνήθηκε να δοθεί αποκλειστικά στους 12 «μικρούς»- επίσης από την NOVA- μια χορηγία ύψους 1.2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι 12 ομάδες θα «καρπωθούν» επιπρόσθετα ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ από την χορηγία Σαββίδη (Σουρωτή/ Μακεδονία Παλάς) για το νέο πρωτάθλημα. Θα μοιραστούν αθροιστικά, δηλαδή, 2 εκατομμύρια προκειμένου να καλυφθεί μέρος της μείωσης του 18% από την NOVA. 

Συμφωνία για την κατάργηση των πλέι οφ! 

Την ίδια στιγμή υπήρξε συμφωνία μεταξύ Λίγκας και NOVA- με υποχώρηση της δεύτερης- ώστε φέτος να μην διεξαχθούν καθόλου πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Superleague στο φετινό πρωτάθλημα. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...