Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Bet-Prognostika.com: Εξειδικευμένοι tipsters και εκπαιδευτικά άρθρα για το στοίχημα

Bet-Prognostika.com: Εξειδικευμένοι tipsters και εκπαιδευτικά άρθρα για το στοίχημα

Μια ομάδα ανθρώπων με εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος επίλεξε να προσπαθήσει να βοηθήσει τους παίκτες με πρωτογενή δουλειά και «ομοιοπαθητική».

Έμπειροι tipsters

Στο bet-prognostika.com θα βρείτε μία ομάδα με έμπειρους tipsters και γνώστες του στοιχήματος που μπορούν να σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και tips για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο στοίχημα. Τα προγνωστικά και οι αναλύσεις τους αφορούν κυρίως ποδόσφαιρο, μπάσκετ και nba αλλά και τένις. Εν καιρώ όταν εμφανίζονται σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες ασχολούνται με οποιοδήποτε άθλημα όπως βόλεϊ ή και φόρμουλα 1. Ο κάθε tipster έχει το δικό του πινακάκι με ενεργό ταμείο.

Αναλύσεις πρωταθλημάτων

Οι αναλύσεις με την απαραίτητη ειδησεογραφία αποτελούν μέρος της πρωτογενής δουλειάς που αναφερθήκαμε παραπάνω. Αυτές δεν αφορούν όλα τα πρωταθλήματα του κουπονιού του ΟΠΑΠ αλλά μόνο αυτά που έχουν ουσιαστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον στο ευρύ κοινό. Για τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Γερμανίας και Ελλάδας υπάρχει ανάλυση την κάθε αγωνιστική καθώς και τα καλύτερα σημεία σε πινακάκι με ταμείο.
14591858 1435313426498395 7853096469382840465 n
Στοιχηματικές εταιρείες

Στο site μπορείτε να βρείτε πλήρη οδηγό των καλύτερων στοιχηματικών εταιριών στη χώρα, με κριτήριο πάντα και πρώτα τη νομιμότητα. Κυρίαρχος όλων δεν είναι άλλος από τον stoiximan που αποδεδειγμένα έχει τα πρωτεία στην Ελληνική αγορά.

Tips για το στοίχημα

Υπάρχει μία ειδική κατηγορία που ονομάζεται «tips για το στοίχημα» στην οποία μπορείτε να βρείτε οδηγούς και σημαντικά άρθρα για το στοίχημα που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας. Οδηγός για το ασιατικό στοίχημα, επεξήγηση των συστημάτων του στοιχήματος, τι είναι value bet ή τι είναι η γκανιότα, όλα αυτά με ένα κλικ είναι διαθέσιμα στις οθόνες σας,

Νέα της αγοράς

Χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία έρευνα, οι καθημερινές προσφορές των στοιχηματικών εταιριών που αφορούν τις καλύτερες αποδόσεις ή παιχνίδια με μηδενική γκανιότα είναι αυτή την κατηγορία. Επίσης σημαντικά νέα της στοιχηματικής αγοράς είναι καθημερινά στη διάθεση σας.

Προγνωστικά για στοίχημα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...