Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Champions League | Με Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ ο Ολυμπιακός!

Champions League | Με Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ ο Ολυμπιακός!

Στην πιο δύσκολη κλήρωση της ιστορίας του στο Champions League, ο Ολυμπιακός θα δει Βαλβέρδε και Μέσι να έρχονται στο Καραϊσκάκη και θα βρει απέναντι του Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία... βουνά βρήκε μπροστά του ο Ολυμπιακός στην κλήρωση του Champions League 2017-18, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μονακό το απόγευμα της Πέμπτης. Αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» στην 18η παρουσία τους στους ομίλους της 26ης έκδοσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα είναι η περσινή φιναλίστ και... γνωστή του στην Ευρώπη, Γιουβέντους, η σπουδαία Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε -για πρώτη φορά στην ιστορία των πρωταθλητών Ελλάδας στο θεσμό- και τέλος η εξαιρετική Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Ο όμιλος-φωτιά των Πειραιωτών είναι ο 4ος, ενώ κατά τα άλλα υπάρχουν γκρουπ για όλα τα γούστα! Όπως ο 5ος με Σπαρτάκ, Σεβίλλη, Λίβερπουλ και Μάριμπορ, αλλά και ο 8ος με Ρεάλ, Ντόρτμουντ, Τότεναμ και ΑΠΟΕΛ.

Βεβαίως, πέρα από την κλήρωση των γκρουπ, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων της περσινής διοργάνωσης. Αρχικά, οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με το νεοσύστατο βραβείο του «Προέδρου της UEFA», το οποίο απονεμήθηκε στον Φραντσέσκο Τότι. Τερματοφύλακας της σεζόν 2016-17, ψηφίστηκε ένας ακόμη Ιταλός, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτοί που σάρωσε: ο Σέρχιο Ράμος αναδείχθηκε σε κορυφαίο αμυντικό της περσινής σεζόν, ενώ κορυφαίος μέσος ψηφίστηκε ο Λούκα Μόντριτς. Τέλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως ήταν λογικό, επιλέχθηκε τόσο ως ο κορυφαίος επιθετικός της περασμένης διοργάνωσης αλλά και Παίκτης της Χρονιάς! Παίχτρια της χρονιάς, αντίθετα, η Ολλανδή Λίκε Μάρτενς της Μπαρτσελόνα.





Αναλυτικά οι 8 όμιλοι του φετινού Champions League:

1ος όμιλος: Μπενφίκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βασιλεία, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
2ος όμιλος: Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Άντερλεχτ, Σέλτικ.
3ος όμιλος: Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρόμα, Καραμπάχ.
4ος όμιλος: Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
5ος όμιλος: Σπάρτακ Μόσχας, Σεβίλλη, Λίβερπουλ, Μάριμπορ.
6ος όμιλος: Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μάντσεστερ Σίτι, Νάπολι, Φέγενορντ.
7ος όμιλος: Μονακό, Πόρτο, Μπεσίκτας, Λειψία
8ος όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τότεναμ, ΑΠΟΕΛ.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...