Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εθνική μπάσκετ | Καταστροφική ήττα, στο... βάθος Ισπανία και θηρία

Εθνική μπάσκετ | Καταστροφική ήττα, στο... βάθος Ισπανία και θηρία

Η ήττα της Εθνικής Ομάδας από την Σλοβενία μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και να στείλει την «επίσημη αγαπημένη» στην Ισπανία ή τα άλλα... θηρία της διοργάνωσης!

Η «γαλανόλευκη» μετά την ήττα από τη Γαλλία έχασε και από τους Σλοβένους και... χαιρέτησε τις πρώτες δύο θέσεις του Α' Ομίλου του Eurobasket 2017. Φυσικά, πολλά δεδομένα για τα σενάρια θα κριθούν μετά το φινάλε του Φινλανδία - Πολωνία, που διεξάγεται το βράδυ. Βέβαια, πρόκειται για ένα ματς που έχει ξεκάθαρο φαβορί, τους Φινλανδούς.

Αν η Ελλάδα προκριθεί ως 3η και παίξει με τον 2ο του Group B θα έχει μπροστά της στους «8» κατά 90% τους Ισπανούς. Με δεδομένο ότι οι «φούριας ρόχας» θα τερματίσουν 1οι στο Group C, τότε θα βρεθούν στον δρόμο της Ελλάδας στα προημιτελικά, εφόσον νικήσουν το δικό τους ματς στους «16» και σε περίπτωση που η «γαλανόλευκη» έχει τερματίσει 3η στον Όμιλο του Ελσίνκι.

Αντίθετα, αν η Ελλάδα τερματίσει 4η στο Group A, παίξει με τον 1ο του Group B στους «16» και πάρει την νίκη - πρόκριση, τότε στους «8» θα παίξει με τον νικητή του ματς ανάμεσα στον 2ο του Ομίλου των Ισπανών (μάλλον Κροατία), με τον 3ο του Ομίλου των Σέρβων (Ρωσία/ Λετονία/ Τουρκία/ Σερβία). 

Έτσι, καταλαβαίνει κανείς πως η ήττα της Εθνικής από την Σλοβενία μπορεί να αποδειχθεί σύντομα καταστροφική και να την στείλει στα... λιοντάρια του Eurobasket 2017!

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει τους Φινλανδούς την Τρίτη, σε ένα ματς που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει την τελική κατάταξη του Ομίλου, ενώ την Τετάρτη παίζει με τους Πολωνούς, σε ένα «must» παιχνίδι για την πρόκριση στα νοκ - άουτ.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...