Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα σενάρια που στέλνουν την Εθνική στα μπαράζ του Μουντιάλ

Τα σενάρια που στέλνουν την Εθνική στα μπαράζ του Μουντιάλ
Το Βέλγιο κέρδισε πικρό ποτήρι την Εθνική Ελλάδας, αφού με την νίκη του με 1-2 στο «Καραϊσκάκης» εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της προκριματικής φάσης αναφέρει ο Σωτήρης Μήλιος για το sdna.

Μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποχώρησε στην τρίτη θέση του ομίλου, ωστόσο διατηρεί χειροπιαστές ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης θέσης που κατά ένα μεγάλο ποσοστό δίνει την πρόκριση στα μπαράζ, όπου θα βρεθούν οι 8 καλύτεροι δεύτεροι από τους 9 ομίλους της ευρωπαϊκής ζώνης.

Μόνο που για να γίνει αυτό πράξη θα χρειαστεί οι αδιάφοροι πλέον Βέλγοι, να μην εμφανιστούν και τόσο αδιάφοροι στον αγώνα της 7ης Οκτωβρίου στην Ζένιτσα, όπου θα φιλοξενηθούν από την Βοσνία.

Αν η Βοσνία (έχει σήμερα 14 βαθμούς) κάνει δύο νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές (παίζει με Βέλγιο εντός και Εσθονία εκτός), τότε ότι κι αν κάνει η Εθνική μας περνάει ως δεύτερη, αφού το ανώτερο που μπορεί να φτάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με δύο νίκες με Κύπρο (εκτός) και Γιβραλτάρ (εντός) είναι οι 19 πόντοι.

Με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα κάνει δύο νίκες στα τελευταία δύο της παιχνίδια, τότε μας αρκεί και μία ισοπαλία του (αήττητου) Βελγίου στην Βοσνία, που την τελευταία αγωνιστική (10/10) έχει ένα ακόμα θεωρητικά δύσβατο παιχνίδι στο Ταλίν απέναντι στην Εσθονία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...