Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αστέρας «τρώει» τον Χάσι;

Ο Αστέρας «τρώει» τον Χάσι;
Από το κακό στο χειρότερο, πηγαίνει ο Ολυμπιακός που ήρθε ισόπαλος στην Ξάνθη, έχασε από τη Σπόρτινγκ και έφερε ισοπαλία με τον Αστέρα.

Μάλιστα, στο παιχνίδι του Σαββάτου, η ομάδα της Τρίπολης ήταν πολύ καλύτερη και έπρεπε να κερδίσει, προκαλώντας εντονότατο προβληματισμό στους «ερυθρόλευκους».

Στη Gazzetta.gr διαβάζουμε: «Το προσεχές και... άμεσο διάστημα σαφώς και είναι και θεωρείται καθοριστικό. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν προέκυπτε μέχρι τα ξημερώματα Κυριακής κάτι για το θέμα προπονητή (σ.σ. και ούτε και οριστική απόφαση προφανώς) και ενώ στον πειραϊκό σύλλογο σαφώς και δεν περίμεναν τέτοια εικόνα και αυτό το αποτέλεσμα με Αστέρα... Υπάρχει ένα... παράθυρο πάντως το deadline του Χάσι να είναι το ματς με την ΑΕΚ... Θυμίζουμε πως πρόκειται για έναν τεχνικό που του έγιναν όλα τα μεταγραφικά... χατίρια. Και αυτό επίσης παίζει τον ρόλο του. Τέλος και οι δηλώσεις του μετά από αγώνες δεν τον... βοηθούν ενώ από χθες υπάρχουν πηγές ότι στον Ολυμπιακό... τσεκάρουν ήδη τα περί διάδοχης κατάστασης.»

Μήπως, τελικά ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που θα «τελειώσει» τον Χάσι από τον Ολυμπιακό;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...