Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός - Τεγέα 4-0 για το Κύπελλο!

Παναρκαδικός - Τεγέα 4-0 για το Κύπελλο!

Συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας είχαμε το Σαββατοκύριακο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού, η ομάδα του «τριφυλλιού» υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα της Τεγέας σ’ ένα παιχνίδι όπου ο νικητής θα προκρινόταν ουσιαστικά στους «4» του θεσμού. Μια αναμέτρηση που διαμορφώθηκε τελικά στο 4-0 υπέρ του Παναρκαδικού, αν και μέχρι τα μισά το ματς ήταν «ανοιχτό» στο 1-0, χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του έμπειρου τερματοφύλακα της Τεγέας, Γιάννης Κωνσταντόπουλου.

Μια αναμέτρηση στην οποία υπήρχε ένα ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο «ανοιχτό» το σκορ, παρά την υπεροχή του Παναρκαδικού και ένα δεύτερο ημίχρονο στο οποίο οι «γηπεδούχοι» αποδείχθηκαν ουσιαστικά και σαφώς ανώτεροι, σκοράροντας ακόμη τρία τέρματα και επικρατώντας τελικά με 4-0.

Πρωταγωνιστής ο Κωνσταντόπουλος στο α’ μέρος…

Το παιχνίδι είναι γεγονός ότι ξεκίνησε με τον Παναρκαδικό να έχει την κατοχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων και την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του κ. Αντωνόπουλος επιδίωξαν να φτάσουν σ’ ένα γρήγορο γκολ και να μπουν σε θέση «οδηγού» στην αναμέτρηση. Μόλις στο 8’ ο Παναρκαδικός έφτασε στην πρώτη πολύ μεγάλη στιγμή όταν η τελική προσπάθεια των «γηπεδούχων» εξουδετερώθηκε εντυπωσιακά από τον Κωνσταντόπουλο.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τους «γηπεδούχους» να επιμένουν και στο 13’ με τον Ομπόσου να έρχεται το γκολ που άνοιξε και το σκορ στην αναμέτρηση. Από εκεί και ύστερα και παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων για τους παίκτες του «τριφυλλιού» δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό στο σκορ. Στο 38’ θα μπορούσε μάλιστα να γίνει και το 2-0 μετά από κερδισμένο πέναλτι του Παναρκαδικού, αλλά ο Συρεγγέλας σε διπλή προσπάθεια νικήθηκε από τον Κωνσταντόπουλο, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί το 1-0.

Γκολ με το «καλημέρα» και 2-0 στην επανάληψη…

Οι παίκτες του κ. Αντωνόπουλου μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Έτσι στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή, μετά από κόρνερ ο Συρεγγέλας σηκώθηκε, έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε για το 2-0. Στο 50’ σ’ ένα σουτ του Νάτση εκτός περιοχής ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 57’ μετά από κόρνερ και πάλι ο Συρεγγέλας με κεφαλιά ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Τεγέας σε ακόμη μία ουσιαστική επέμβαση. Στο 59’ του σουτ του Καδά έφυγε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

Πρωτοβουλία και κυριαρχία για Παναρκαδικό στο φινάλε…

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο τελευταίο ημίωρο. Οι παίκτες της Τεγέας αν και είχαν διάθεση να βγουν με τη μπάλα σε κάποιες περιπτώσεις προς την αντίπαλη περιοχή ανακόπτονταν από την αντίπαλη άμυνα, ενώ και η κούραση έπαιξε το δικό της ρόλο στο ματς. Στο 71’ μετά από μακρινό σουτ του Στρέμπα ο Κωνσταντόπουλος δεν ανησυχεί. Στο 73’ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Καδά στον Ομπόσου επιτρέπει στον τελευταίο να πλασάρει ωραία προ του Κωνσταντόπουλου για το 3-0. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε και το 4-0 όταν μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Παναρκαδικού ο Νίκος Λυμπερόπουλος από ευνοϊκή θέση έδωσε έτοιμο γκολ στον Ομπόσου για το «χατ-τρικ» του μεσοεπιθετικού του «τριφυλλιού».



Από εκεί και ύστερα ο ρυθμός έπεσε κάπως αλλά οι «γηπεδούχοι» είχαν φάσεις για να διευρύνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στο 83’ μετά από μπαλιά από δεξιά ο Συρεγγέλας σε κενή σχεδόν εστία από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια σε μια απίστευτη χαμένη φάση, ενώ σε παρόμοια φάση στο 84’ με τη μπάλα να έρχεται και πάλι από δεξιά, στα πόδια του Ομπόσου η επίθεση ολοκληρώθηκε με άστοχο πλασέ που έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετό δοκάρι του Κωσνταντόπουλου.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού | 24/09/2017 (16:00).

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.

ΘΕΑΤΕΣ: 150-180.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας).

ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Μαντάς (Αρκαδίας), Μ. Παπαγεωργίου (Αρκαδίας).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γεώργιος Μπιρμπίλης (Αρκαδίας).

ΤΕΡΜΑΤΑ: 13’ Ομπόσου, 46’ Συρεγγέλας, 73’ Ομπόσου, 74’ Ομπόσου.

ΔΟΚΑΡΙΑ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Γιώργος Αντωνόπουλος): Πετρόπουλος, Άσσεν, Μπούτας (81’ Μπινιώρης), Μπαξεβάνος (66’ Στρέμπας), Νάνος, Κυριακόπουλος, Ομπόσου (87’ Τσιώλης), Λυμπερόπουλος Ν. (74’ Απειρανθίτης), Συρεγγέλας, Καδάς, Νάτσης.

ΤΕΓΕΑ Α.Ο. (Πολύβιος Χατζόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Δελής (68’ Κατσικερός), Σεφέρης, Πλαντζάς, Ηλιόπουλος (63’ Λεσάι), Βρούβας, Ποντίκης (46’ Σούλο), Λάγκας, Μπέλτσος, Καραμπέτσος, Τσαλγιτζόπουλος.

contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...