Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πιτσιρικάς του Αστέρα ανάμεσα στα 60 καλύτερα ταλέντα του κόσμου!

Πιτσιρικάς του Αστέρα ανάμεσα στα 60 καλύτερα ταλέντα του κόσμου!

Ο 17χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Αντζουλάς επελέγη από την εφημερίδα Guardian ανάμεσα στα 60 καλύτερα ταλέντα του κόσμου που έχουν γεννηθεί το 2000!

Την μεγάλη τιμή να βρίσκεται ανάμεσα στα 60 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου που έχουν γεννηθεί το 2000, έχει ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Αντζουλάς γράφει το sdna.

Όπως κάθε χρόνο η αγγλική εφημερίδα Guardian επέλεξε τους 60 κορυφαίους παίκτες της γενιάς τους και ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων επιλέχθηκε ανάμεσα τους, όπως είχε γίνει το 2014 με τον Λάζαρο Λάμπρου, το 2015 με το Δημήτρη Λημνιό και πέρυσι με τον Αντώνη Στεργιάκη. Το κείμενο που συνοδεύει το βιογραφικό του διεθνούς με την Εθνική Παίδων Έλληνα αμυντικού γράφει τα εξής:

Ψηλός, δεξιοπόδαρος και έξυνος, ο Αντζουλάς διαφέρει από την συνηθισμένη περιγραφή του δυναμικού Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Ικανός να διαβάσει το παιχνίδι σαν μέσος, οι τοποθετήσεις και η αντίληψη είναι τα δυνατά του σημεία, κάτι που υποκαθιστούν την έλλειψη ταχύτητας.

Ο Αντζουλάς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Αύγουστο, έχοντας οδηγήσει την ομάδα U-20 του Αστέρ Τρίπολης στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου τον είδαν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Έχει καθιερωθεί ως βασικός τα τελευταία δύο χρόνια στην Εθνική ομάδα U-17 και ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην νίκη - έκπληξη επί της Ισπανίας (1-0) τον περασμένο Μάρτιο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...