Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Live video | Αγιασμός για το νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο Άστρους και πολλές ανακοινώσεις για αθλητικά έργα!

Live video | Αγιασμός για το νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο Άστρους και πολλές ανακοινώσεις για αθλητικά έργα!

Μετά την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα (προϋπολογισμού 164.000 ευρώ) στο γήπεδο του Άστρους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που διέθεσε τους απαιτούμενους πόρους, τελέστηκε αγιασμός, το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι άνθρωποι του Πανθυρεατικού ευχαρίστησαν δημοσίως τον Περιφερειάρχη για την τοποθέτηση χλλοτάπητα και ζήτησαν η Περιφέρεια να "τρέξει" την τοποθέτηση σκεπάστρου στην κερκίδα του γηπέδου. Μάλιστα, ο Πανθυρεατικός απένειμε τιμητική πλακέτα προς τον κ. Τατούλη.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργος Μποροβήλος, έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό, λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή η μέρα, διότι ανοίγει ένας νέος χώρος άθλησης και έδωσε συγχαρητήρια στην Περιφέρεια. Επίσης, τόνισε ότι η Κυνουρία είναι ένα ζωντανό κομμάτι στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο και ότι αυτή η ποδοσφαιρική κυψέλη θα αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές. 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Σταύρος Τσαγγούρης, τόνισε ότι "υπάρχει χαρά όταν βλέπουμε τέτοιους χώρους που είναι χρήσιμοι για τη νεολαία και θα περιμένουμε στο μέλλον να έχουμε ανάλογα γεγονότα, για να αναβαθμιστεί το Αρκαδικό ποδόσφαιρο".

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Παναγιώτης Μαντάς υπογράμμισε ότι "βρισκόμαστε στο σημαντικότερο αθλητικό χώρο του δήμου μας και μας στηρίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Τατούλη που ήταν προσωπική του επιλογή αυτό το έργο. Αυτός ο χώρος χρήζει επιπλέον επεμβάσεων για να δώσει κι άλλες χρήσεις, για το λόγο αυτό προσδοκούμε για τη συνεργασία με την Περιφέρεια".

Τέλος, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους ιερείς παπα-Τάκη και παπα-Γιώργη για τον Αγιασμό του χώρου. Στη συνέχεια, είπε ότι "είναι μια προσπάθεια με αυτό το γήπεδο που ξεκίνησε από τον Γιώργο Δαλιάνη και επί Στράτη Δαλιάνη βγάλαμε χρήματα από το Υπουργείο Πολιτισμού και σήμερα ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση του χλοοτάπητα. Έχουμε λάβει μία μέριμνα για να μπορέσουμε όλους τους αθλητικούς χώρους να τους ανακαινίσουμε. Και οι αθλητικοί χώροι του Λεωνιδίου έγιναν επί ημερών μας. Θυμίζω τον Γιώργο Ορφανό που μας βοήθησε σε όλα τα αιτήματα τότε. Περιμένω τη μελέτη για τη σκεπαστή κερκίδα και για τα δύο γήπεδα μπάσκετ και τένις. Είμαστε έτοιμοι, αφού έρθει η έγκριση από το Υπουργείο Αθλητισμού, για να προχωρήσουμε το γήπεδο στο Ξηροπήγαδο, δύο τένις και ένα μπάσκετ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλητικές υποδομές με τουριστική κατεύθυνση. Επίσης, θα δημιουργήσουμε ένα αθλητικό κέντρο στο Παράλιο Άστρος. Έχουμε έτοιμο ένα προσχέδιο και έχουμε βρει αρκετές πιστώσεις και θα προχωρήσουμε. Αυτό που απομένει είναι ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Κορακοβουνίου και ο φωτισμός στο γήπεδο Μελιγούς και στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα."

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον «οικοδεσπότη» Πανθυρεατικό και τον Αστέρα Τρίπολης. Για την ιστορία, ο Αστέρας κέρδισε με 5-1.
Δείτε live video.

1 σχόλιο

  • στελιος7
    στελιος7 Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΟΛΑ. Λ@@@ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΠΟΥ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΥΣΤ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...