Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα η Λένα Δανιηλίδου στο Street Tennis της ΑΕΚ! (vd)

"Μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα η Λένα Δανιηλίδου στο Street Tennis της ΑΕΚ! (vd)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην πλατεία Πετρινού η εκδήλωση του Street Tennis for Kids, η οποία διοργανώθηκε από τον όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και τον Δήμο Τρίπολης και μεγάλο χορηγό το κοσμηματοπωλείο «ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι-κόσμημα».

Ένα τενιστικό event στο οποίο τα παιδιά και ο απλός κόσμος που έδωσαν παρουσία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Τένις και να δοκιμάσουν να παίξουν το συγκεκριμένο άθλημα μαζί με δύο πολύ μεγάλους Έλληνες πρωταθλητές! Τον Γιώργο Λαζαρίδη ο οποίος είναι πρωταθλητής με αμαξίδιο και φυσικά η Λένα Δανιηλίδου, επαγγελματίας πρωταθλήτρια με σπουδαία παρουσία κατά το παρελθόν στο παγκόσμιο στερέωμα του αθλήματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 και πολύ γρήγορα στα τρία γήπεδα Τένις που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες της εκδήλωσης γέμισαν με παιδιά που έπιασαν μία ρακέτα και έπαιξαν Τένις με τους μεγάλους αυτούς πρωταθλητές και παράλληλα με τους προπονητές και αθλητές/τριες του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μάλιστα εκτός από τα πολλά μικρά παιδιά που έπαιξαν Τένις, τη ρακέτα έπιασαν και έπαιξαν και αρκετοί γονείς των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν έλλειψαν και αρκετές εκπλήξεις από τους διοργανωτές, αφού μοιράστηκαν αναμνηστικά δωράκια, πολλά αυτόγραφα, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε και η ομαδική φωτογράφηση στα σκαλιά του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου με όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης και φυσικά όλα τα παιδιά.




Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής, πραγματοποιήθηκαν και κάποιες βραβεύσεις από τους διοργανωτές, από τον Δήμο Τρίπολης, καθώς επίσης και από τον μεγάλο χορηγό αυτής της εκδήλωσης, μέσω του εκπροσώπους της επιχείρησης κ. Νίκου Μπαντούνα. Παρουσία έδωσαν και εκπρόσωποι του Δήμου Τρίπολης όπως ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης για θέματα Πολιτισμού κ. Σπύρος Βρέντας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ουσιαστικά το event που «ανοίγει» το τουρνουά Τένις Tripolis Tennis Open ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ 2017, που διοργανώνεται από τον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

www.contraepithesi.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...