Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προδρόμου: "Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον Αρκαδικό"

Προδρόμου: "Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον Αρκαδικό"
Ο Γιάννης Προδρόου μίλησε στο arcadikosbc.gr και ανέφερε τα εξής:


Για τον αγώνα με την Λάρισα: ''Ξεκινάμε τους αγώνες για την νέα σεζόν και στην έδρα μας κόντρα στην Λάρισα και θεωρώ ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα που ωστόσο δεν θα παίξουν ρόλο και όλα τα παιδιά θα είμαστε παρών για ένα κρίσιμο για εμάς παιχνίδι για να φθάσουμε στην πρώτη μας νίκη μπροστά στον κόσμο μας που τον έχουμε τόσο ανάγκη και τον θέλουμε στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθεί''.

Για το αν έχει βρεθεί η κατάλληλη χημεία: ''Η ομάδα δουλεύει κάθε μέρα πολύ δυνατά μέσα στο γήπεδο. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από τους προπονητές μας και σίγουρα είναι θέμα χρόνου ώστε να βρεθούμε όλα τα παιδιά μαζί και να καταφέρουμε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξος και νομίζω όλοι εδώ όσοι είμαστε δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον Αρκαδικό''.

Για την απόφαση παραμονής του στην ομάδα: ''Στην Τρίπολη υπάρχουν άνθρωποι με σέβονται και με εκτιμούν. Με τους ανθρώπους της διοίκησης έχουμε άριστες σχέσεις και αυτό για εμένα μετράει πάρα πολύ και είναι σημαντικό να μπορώ να νιώθω άνετα και για τον λόγω αυτό δεν υπήρξε καμία δεύτερη σκέψη στο μυαλό μου από το να παραμείνω στην ομάδα''

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...