Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τοπικό ποδόσφαιρο | Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου!

Τοπικό ποδόσφαιρο | Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου!

Πέντε ματς έγιναν σήμερα στις τοπικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της Αρκαδίας. Τα τελικά αποτελέσματα ήταν ...

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 1-1 (17′ Φατούρος – 58′ Μακρής) 
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-0 (9’Αρφάνης) 
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΒΡΑΣΙΕΣ 2-1 (15′, 25′ πέν. Πέπα – 35′ πέν. Ανδριανόπουλος) 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (2ος όμιλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 2-4 
ΜΑΡΙ – ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 0-1 (72′ Κοντογιαννόπουλος) 

Το γκολ του Αρφάνη στο 9′, με κεφαλιά, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ερμή, στο ματς που έγινε στη Μελιγού με αντίπαλο τον Απόλλωνα Τυρού. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, στο 45′ ο Ανεζύρης για τους φιλοξενούμενους και στο 60′ ο Ερμής με τον Ιατρίδη.

Ηττα με 2-1 για τις Βρασιές στη Μεγαλόπολη, από την τοπική Δόξα. ΟΙ γηεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Πέπα (15′ και 25′ με πέναλτι), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με επίσης εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανδριανόπουλου στο 35′. Αξίζει να αναφερθεί πως οι άνθρωποι των Βρασιών έχουν έντονα παράπονα για την υπόδειξη πέναλτι υπέρ της Δόξας, αφού όπως υποστηρίζουν η παράβση έγινε εκτός περιοχής.

Με ήττα 2-4 από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου, στο Αστρος, ξεκίνησε τις υποχεώσεις του στο Αστροςγια το πρωτάθλημα του Β’ Τοπικού ο Ηρακλής. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μέχρι το 20λεπτο είχαν ήδη προηγηθεί με 0-3. Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής προσπάθησε να πέτυχει κάποιο τέρμα, μείωσε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου σε 1-3 και αστόχησε και από τη θέση του πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να ξαναμπει στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι προς το τέλος του ματς πέτυχαν το 1-4 για να κλείσει το σκορ με τους γηπεδούχους σε 2-4.

Με νίκη ξεκίνησε και ο Νικηταράς στο Β’ Τοπικό. Η ομάδα των Δολιανών γύρισε με το «διπλό» από το Λεωνίδο επικρατώντας του Μαρίου με 0-1. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ο Κοντογιαννόπουλος στο 72′.
DSC_0001DSC_0006

Πηγή - www.astrosnews.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...