Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοκ | Τερματοφύλακας πέθανε, μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του (vd)

Σοκ | Τερματοφύλακας πέθανε, μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του (vd)

Απίστευτη τραγωδία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ινδονησία, με τον 38χρονο τερματοφύλακα Χοϊρούλ Χούντα να αφήνει την τελευταία του πνοή αμαφέρει το Πρώτο Θέμα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης Persela-Semen Padang, όταν ο Χούντα προσπάθησε να διώξει τον κίνδυνο από την εστία του, αλλά συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Ραμόν Ροντρίγκες.

Ο Χούντα, ο οποίος στην πατρίδα του ήταν ένας ποδοσφαιρικός θρύλος έχοντας συνδέσει το όνομα του με την Persela στην οποία αγωνίζονταν ανελλιπώς από το 1999, μετά την σύγκρουση είχε τις αισθήσεις του, αλλά έπιανε το πρόσωπο του δείχνοντας ζαλισμένος και λίγο αργότερα η κατάσταση του έγινε κρίσιμη. 
«Είχε τις αισθήσεις του, αλλά παραπονιόταν για πόνους στο στήθος και λίγο αργότερα λιποθύμησε», είπε ένα μέλος του ιατρικού τιμ της ομάδας με τον παίκτη να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο, όντας ακόμη εν ζωή, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή με το ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν από την σύγκρουσης το κεφάλι και τον αυχένα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...