Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπαράζ για το Μουντιάλ 2018 | Με την Κροατία κληρώθηκε η Ελλάδα

Μπαράζ για το Μουντιάλ 2018 | Με την Κροατία κληρώθηκε η Ελλάδα

Η Κροατία του Μόντριτς και των μεγάλων αστεριών αντίπαλος της εθνικής μας στα μπαράζ του Μουντιάλ - Πρώτο ματς εκτός έδρας για τον Σκίμπε και τους παίκτες του που έχουν μπροστά τους ένα ψηλό εμπόδιο στο δρόμο για τα τελικά, αλλά τουλάχιστον... απέφυγαν την Ιταλία!

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος ήταν παρών στην κλήρωση των μπαράζ που έγινε στην έδρα της FIFA στη Ζυρίχη, υποδέχθηκε τους Κροάτες μάλλον... συνοφρυωμένος. 

Οι Κροάτες είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στις εμφανίσεις τους και μάλιστα την προτελευταία αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Φινλανδία και παραλίγο να μείνουν εκτός μπαράζ. Τελικά επικράτησαν με 2-0 εκτός έδρας της Ουκρανίας και πήραν την δεύτερη θέση του ομίλου.

Διαθέται παίκτες εξαιρετικά ποιοτικούς με τους Ράκιτιτς και Μόντριτς στη μεσαία γραμμή να αποτελούν το βαρόμετρο στη μεσαία γραμμή και να τροφοδοτούν τους Πέρισιτς και Μάντζουκιτς στην επίθεση. 

Ειδικά ο επιθετικός της Γιουβέντους είναι... δολοφόνος στην περιοχή!  Ωστόσο, η συμπαγής άμυνα της Ελλάδας σίγουρα θα δυσκολέψει τους Κροάτες. 

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...