Μπήκε στην προπόνηση ο Καλαντζής - Ο Κουρμπέλης στην εθνική ελπίδων

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα επέστρεψαν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις μετά το χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, με όσους αγωνίστηκαν χθες να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι προπονήθηκαν κανονικά.
Στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης, η επιστροφή του Χρήστου Καλαντζή σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ απουσίασε ο Ουρτάδο, που αναχώρησε για την πατρίδα του, μετά από κλήση για αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική Βενεζουέλας.
Τέλος, αύριο το μεσημέρι όσοι έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα παίξουν φιλικό παιχνίδι με την Κ-20, ενώ οι υπόλοιποι θα κάνουν κανονικά προπόνηση.
Τα ονόματα των δέκα οκτώ ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της εθνικής ελπίδων για το φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Σκωτίας (Τετάρτη 6/2, 15.00 στην Κόρινθο), ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα.
Οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα γίνουν τη Δευτέρα (16.00 στο γήπεδο του αγώνα) και την Τρίτη (16.00) στο Λουτράκι.