Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αθλητικός τουρισμός στην Τρίπολη | 100 αθλητές κολυμβητικών συλλόγων έρχονται στην πόλη – Γεμίζουν τα ξενοδοχεία!

Αθλητικός τουρισμός στην Τρίπολη | 100 αθλητές κολυμβητικών συλλόγων έρχονται στην πόλη – Γεμίζουν τα ξενοδοχεία!

Τέσσερις σύλλογοι από την Αττική και από το Ναύπλιο (ANOG Γλυφάδας, Γλαύκος Περιστερίου, Ναυτικός όμιλος Ναυπλίου και Ιάσωνας Νίκαιας) θα προπονούνται την περίοδο των Χριστουγέννων στο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο της Τρίπολης.
Τα αιτήματα των συλλόγων έφτασαν στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου συνεδρίασε, αξιολόγησε και δέχτηκε τα αιτήματα αυτά.
Ποια είναι τα οφέλη;
Πρώτον, το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης εξασφαλίζει έσοδα σχεδόν 2.700 ευρώ από τους τέσσερις συλλόγους, παραχωρώντας για λίγες ημέρες το κολυμβητήριο.
Δεύτερον, πάνω από 100 αθλητές των συλλόγων αυτών θα διαμείνουν εκείνη την περίοδο στην πόλη και σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία είναι «κλεισμένα» για το λόγο αυτό. Πέρα από τα χρήματα που θα «πέσουν» στην αγορά της πόλης.
Επομένως, πρόκειται για το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να τονώσει σημαντικά την τοπική μας αγορά.
Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία της διοίκησης του Θεόδωρου Καραλή στο ΝΠΔΔ, αφού πέρυσι ήρθαν δύο κολυμβητικοί σύλλογοι και φέτος ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε, ενώ στόχος είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγα το πράμα καθε χρόνο γινόταν αυτο παλαιά.
    Αν θυμόσαστε μεχρι πριν 3 χρόνια γινόταν τουρνουά αρχές Δεκεμβρίου απο τον ΚΟΑΤ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ 300-400 παιδια και γονεις για ενα τριήμερο στην Τρίπολη.
    Τώρα τα κατάργησαν αυτά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...