Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλώνει η παρέα του «Γαλανόλευκου Φάρου»-Τιμήθηκε ο Βασίλης Μουγκοπέτρος (εικόνες & βίντεο)!

Μεγαλώνει η παρέα του «Γαλανόλευκου Φάρου»-Τιμήθηκε ο Βασίλης Μουγκοπέτρος (εικόνες & βίντεο)!

Μία ξεχωριστή εκδήλωση έγινε το βράδυ της Τετάρτης από τον Γαλανόλευκο Φάρο Αρκαδίας. Στην εκδήλωση αυτή αρχικά κόπηκε η πίτα του Συλλόγου για το 2013.

Ο Πρόεδρος Γαλανόλευκου Φάρου Ειρηναίος Χριστόφιλος τόνισε ότι η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο και στόχος είναι να δημιουργηθεί μία μεγάλη παρέα η οποία βασικά θα στηρίζει την Εθνική μας Ομάδα σε όλα τα αθλήματα. Υπογράμμισε δε ότι ο «Φάρος» θέλει να στηρίζει και τα τοπικά αθλητικά σωματεία.

Ο Ηλίας Σπυρόπουλος ως μέλος του «Φάρου» εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση που έχει ο σύλλογος στην τοπική κοινωνία και τόνισε την ανάγκη να υπάρχει μία διέξοδος σε πράγματα αγνά.

Στη συνέχεια, ο «Φάρος» τίμησε τον Βασίλη Μουγκοπέτρο ο οποίος επί σειρά ετών άνθρωπος του ποδοσφαίρου, προπολεμικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Τρίπολης και ο πρώτος Αρκάς διεθνής επόπτης και ένας από τους καλύτερους καθηγητές. Γνωστός για τους δημοκρατικούς του αγώνες.

Ο κ. Μουγκοπέτρος ευχαρίστησε το Σύλλογο για την τιμή που του έκανε, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και τόνισε ότι είναι το πρώτο πράγμα που παίρνει από την Τρίπολη, πλην της ομάδας του, την ΑΕΚ Τρίπολης.

Τους ανθρώπους του Συλλόγου συνεχάρη δημοσίως ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Σταύρος Κουκάκης ο οποίος είπε «μακάρι η Τρίπολη να βγάλει πολλούς ακόμα Μουγκοπέτρους».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, που έγινε στην «ταβέρνα Μπασακιώτη», είχε η δημοσιογράφος Γιώτα Καμπισιούλη. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...