Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραβεύτηκε ο Ράγιος του Αστέρα για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (εικόνες και βίντεο)!

Βραβεύτηκε ο Ράγιος του Αστέρα για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (εικόνες και βίντεο)!

Το βραβείο καλύτερου τέρματος της 22ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας και πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Μποροβήλο.

Μετά την βράβευση ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξέφρασε τη χαρά του και είπε πως αυτό του δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίσει τη δουλειά που κάνει. Το βραβείο το αφιερώνει στους συμπαίκτες του, στην οικογένεια του και στους φιλάθλους της ομάδας. Για το γκολ είπε ''λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έγινε σέντρα από τα δεξιά, σημάδεψα την απέναντι γωνία, ήμουν σε θέση για γκολ και όλα πήγαν καλά στο τελείωμα της φάσης''. 
Για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό είπε πως το περιμένει με μεγάλη διάθεση. Δήλωσε επίσης ότι έχει σημειώσει και άλλα καλά γκολ, όπως στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, αλλά δεν ψηφίστηκε. 
Δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση να αφήσει τον Αστέρα για κάποια άλλη ομάδα, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα εκτιμήσει και θα αξιολογήσει καταστάσεις, τώρα τιμά τη φανέλα που φορά, είπε. 
Με τη σειρά του ο Γιώργος Μποροβήλος για τη βράβευση του Ράγιος είπε ότι ''φανερώνει την ανοδική πορεία της ομάδας, είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Το τέλος του πρωταθλήματος θέλω να πιστεύω ότι θα μας βρει ψηλά στη βαθμολογία, μας πίκρανε το περσινό αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά τώρα''. 
Το παιχνίδι με τον Πλατανιά το χαρακτήρισε δύσκολο καθώς πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος και για την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Λεβαδιακό ζήτησε από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...