Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μία ξεχωριστή μέρα για τον Πήγασο Άστρους! (vd)

Μία ξεχωριστή μέρα για τον Πήγασο Άστρους! (vd)

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αγιασμός, στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ  του Άστρους ,που ανασκευάστηκε πρόσφατα. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Πήγασος, για να τιμήσει τους  παλαίμαχους παίκτες του ,καθώς και παράγοντες της διοίκησης ,προπονητές, ιατρούς και φιλάθλους της ομάδας ,που κάθε ένας ,προσέφερε όπως μπορούσε, όλα αυτά τα χρόνια, της δημιουργικής μπασκετικής πορείας του Πήγασου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος .Π.Μαντάς, οι αντιδήμαχοι, κ.κ Δ.Γκαύρος,Ι.Χονδρολέος,Π.Σαβούρδος,ο πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής κ.Α.Κολλαρετάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ και του Πήγασου, κ.Γ.Κουτρουμπής,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γ.Καμπύλης,δ/σ,καθώς και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ.Σ.Κουκάκης και ο κ.Σταυρόπουλος.

Μετά το πέρας του Αγιασμού που επιτέλεσαν οι ιερείς των δύο ενοριών, Π.Κούρος και Γ.Αρφάνης, την εκδήλωση άνοιξε ο  δήμαρχος κ.Π.Μαντάς, ο οποίος ανέφερε ,ότι η απόφαση που έχει πάρει η δημοτική αρχή, είναι  να γίνει χρηματοδότηση και ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής και όχι των αθλητικών συλλόγων, ώστε να υπάρξει ελεύθερη πρόσβαση  με αθλητισμό  για όλους.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι  απονομές των αναμνηστικών πλακετών, των τιμώμενων προσώπων, με ξεχωριστή συγκινητική στιγμή, την ώρα της αποδοχής των πλακετών των αειμνήστων Ηλία Άρχοντα και Τάκη Ροζολή από τις συζύγους τους.

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή ,για τον άδικο χαμό του Σμηναγού Μπαλταδώρου, που την ώρα της εκδήλωσης  αυτής, κηδεύονταν στον τόπο του.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με φιλικό αγώνα των παλαιμάχων, με το τζαμπολ της έναρξης να γίνεται από τον δήμαρχο.


Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ!

https://www.astros-kynourianews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...