Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οριστικό: Παραμένει το -3 στον Ολυμπιακό!

Οριστικό: Παραμένει το -3 στον Ολυμπιακό!

Η έφεση του Ολυμπιακού στο διαιτητικό δικαστήριο απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η ποινή των -3 βαθμών στους Ερυθρόλευκους.

Κανένα αποτέλεσμα δεν έφερε η προσφυγή του Ολυμπιακού στο διαιτητικό δικαστήριο γι' ανατροπή της απόφασης των -3 βαθμών, εξαιτίας των όσων έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός παραμένει στους 54 βαθμούς και στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague, πίσω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ- με τους δύο Δικέφαλους να περιμένουν να μάθουν κι αυτοί ποια θα είναι η απόφαση του εφετείου για το ντέρμπι της Τούμπας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή των Πειραιωτών και η ποινή τους δεν αλλάζει.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απέρριψε της προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 12/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Δέχτηκε την προσφυγή του ΠΑΟ Λουτρακίου και υποχρεώνει την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών να καταβάλλει στο σωματείο, μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, νομιμοτόκως από την 7-12-2017»

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...