Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

A2 | Τι ισχύει με τα Play out – Με ποιον θα παίξει ο Αρκαδικός

A2 | Τι ισχύει με τα Play out – Με ποιον θα παίξει ο Αρκαδικός

Η ήττα του Αρκαδικού στον Δούκα με μόλις έναν πόντο διαφορά είχε ως αποτέλεσμα ο Αρκαδικός να «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στα play out της Α2.

Δούκας και ΑΕ Λάρισας είναι οι δύο ομάδες που έπεσαν απευθείας στη Β’ Εθνική. Θα τις ακολουθήσουν άλλες δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα play out.

Στα play out ο Αρκαδικός θα έχει την τελευταία ευκαιρία για να κερδίσει την παραμονή του στην Α2 κατηγορία.

Ο Αρκαδικός είναι στη 14η θέση της βαθμολογίας και αντίπαλός του θα είναι η ομάδα που θα καταλήξει στην 11η θέση. Στο άλλο ζευγάρι, ο 12ος θα παίξει με τον 13ο της βαθμολογίας.

Μία από τις ομάδα της Καρδίτσας, του Παπάγου και του Αμαρουσίου, θα βρεί στον δρόμο του ο Αρκαδικός.

Αν τα play out ξεκινούσαν σήμερα, τότε ο Αρκαδικός θα έπαιζε με την Καρδίτσα και ο Παπάγου με το Μαρούσι. Όμως, απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και κάποια δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ως το τέλος.

Νικήτρια στη φάση των Play out αναδεικνύεται η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες, μεταφέροντας τις νίκες και ήττες της κανονικής περιόδου. Για παράδειγμα, με την Καρδίτσα ή με τον Παπάγου ο Αρκαδικός ξεκινά από το 1-1. (Έχει κερδίσει στην Τρίπολη, έχει χάσει εκτός). Με το Μαρούσι ξεκινά από 0-2.

Το πρώτο παιχνίδι του Αρκαδικού, θα γίνει εκτός έδρας, το δεύτερο στην Τρίπολη και αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, θα γίνει εκτός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...