ΑΕΛ και Κούγιας φωνάζουν για τη διαιτησία στο ματς με τον Αστέρα (vd)
Αλεπάλληλες ανακοινώσεις για τη διαιτησία στο ματς με τον Αστέρα εξέδωσε η ΑΕΛ και ο ιδιοκτήτης της, Αλέξης Κούγιας.
Στην μία ανακοίνωση αναφέρεται: "Δηλαδή κύριε Γραμμένε και κύριε Σιδηρόπουλε διεθνή διαιτητή αν κάνουμε ανακοίνωση τώρα και γράψουμε ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος από τον βοηθό διαιτητή Σίπκα της ενώσεως του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, όταν ο Ντέλετιτς πρίν πάρει την μπάλα καλύπτεται όχι από έναν, αλλά από δύο αντιπάλους, θα μας καλέσει ο κ. Λαϊνης σε απολογία και μάλιστα σαν υπότροπους για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου;"
Ενώ σε άλλη, ο κ. Κούγιας τονίζε σε υστερόγραφο: "Κάνω μία παράκληση στους κυρίους Σέζο και Σίπκα να δουν το βίντεο του σημερινού αγώνα και συγκεκριμένα το δήθεν φάουλ του Σεσέροβιτς πριν το καταπληκτικό γκολ - φάουλ του Τσιλιανίδη, το φάουλ από 3 παίκτες που δεν σφυρίχτηκε πάνω στον Μιλοσάβλιεβιτς πριν το απίθανο γκολ του Μανιά και κυρίως όλα τα βρώμικα και αντιαθλητικά φάουλ με τις τάπες και τις αγκωνιές του αχάριστου (έφαγε γλυκό ψωμί 4 χρόνια στη Λάρισα) Ιγκλέσιας, χωρίς να πάρει έστω και μία κίτρινη κάρτα, αλλά και το φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου στον Ντέλετιτς που δεν έδωσε ο Σέζος 2 μέτρο έξω από την περιοχή του Αστέρα στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα."
Κατά κύριο λόγο, οι φωνές της ΑΕΛ αφορούν τη φάση του 18', όταν το σκορ ήταν 1-0 και ο Ντέλετιτς σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.






