Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρωτιά για την ομάδα του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ!

Πρωτιά για την ομάδα του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Bridge (Ε.Ο.Μ.) διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων 2019 στις κατηγορίες OPEN, 1-11, 1-9 και 1-6. Οι αγώνες της OPEN έγιναν στα εντευκτήρια του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Κηφισιάς (Ο.Α.Μ.Κη.) με Διαιτητή τον Δημήτρη Μπάλλα (Εθνικός Διαιτητής) και βοηθό τον Μιλτιάδη Κουτούγκο (Πτυχιούχος Διαιτητής). Οι αγώνες της 1-11 έγιναν στα εντευκτήρια του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge-Λέσχη Επιστημόνων με διαιτητή τον Νίκο Κηπουρό (Εθνικός Διαιτητής) και βοηθό τον Εμμανουήλ Ντούβη (Έμπειρος Διαιτητής). Οι αγώνες της 1-9 έγιναν στα εντευκτήρια της Αθλητικής Ένωσης Ίκαρος-Καλλιθέας με διαιτητή τον Γιώργο Δοξαστάκη (Πτυχιούχος Διαιτητής) με βοηθούς τους Ιωάννα Γιαννακάκη και Γιώργο Διακουλάκη (Έμπειροι Διαιτητές). Και οι αγώνες της 1-6 έγιναν στα εντευκτήρια του Αθηναϊκού Ομίλου Bridge (Α.Ο.Μ.) με διαιτητή τη Μαριλένα Μπομπολάκη (Πτυχιούχο Διαιτητή) με βοηθό την Ελένη Μακρή (Έμπειρος Διαιτητής). Όλοι οι αγώνες έγιναν με κίνηση Swiss και Danish-Swiss στο τελευταίο γύρο.

Από τον όμιλο του Αρκαδικού Ομιλόυ Αγωνιστικού Μπριτζ έλαβαν μέρος στη κατηγορία 1-9 η ομάδα Καλτεζιώτης με τους Νίκο Καλτεζιώτη, Πάνη Κουρέτα και Ματίνα Ακουρή. Την ομάδα συμπλήρωσε ο Σταύρος Βογιατζής από τον Όμιλο Αγωνιστικού Bridge Λάρισας (Ο.Α.Μ.Λ.). Η ομάδα κατέκτησε τη 1η θέση σε 24 ομάδες που πήραν μέρος με 116,06 Vps. Σε 9 αγώνες των 8 διανομών που έπαιξαν έκαναν 7 νίκες και 2 ήττες και επικράτησαν σχετικά εύκολα στη κατηγορία τους.

Ο όμιλος συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για τη μεγάλη νίκη που έκαναν και άρχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς με νίκες.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Αγγελόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...