Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλη τιμή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο | Ο Γιάννης Κώτσιρας κλήθηκε στην Εθνική!

Μεγάλη τιμή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο | Ο Γιάννης Κώτσιρας κλήθηκε στην Εθνική!

Ένα δικό μας παιδί, ο Γιάννης Κώτσιρας είναι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. 

Ο ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από το αρκαδικό ποδόσφαιρο και που επαγγελματικά έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο μέσα από τον ΑΣΤΕΡΑ, κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών, λαμβάνοντας την πρόσκληση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Άγγελο Αναστασιάδη. 

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Ιταλία (08/06, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/06, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Είναι όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ τον ΑΣΤΕΡΑ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω κάτι τόσο σπουδαίο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την Εθνική μας και να δικαιώσω τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του που με εμπιστεύτηκαν. Η σημερινή θα είναι μια ημέρα που θα θυμάμαι για πάντα".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...