Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χορευτικά στην Τρίπολη | Όλες οι εκδηλώσεις (ανανεώνεται)

Χορευτικά στην Τρίπολη | Όλες οι εκδηλώσεις (ανανεώνεται)

Για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, οι χορευτικοί σύλλογοι της Τρίπολης, θα παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις τους στο κοινό της πόλης.

Το "Καλημέρα Αρκαδία" παρουσιάζει τις εκδηλώσεις αυτές σε μία ανάρτηση η οποία θα ανανεώνεται.

(Αν κάποια εκδήλωση δεν υπάρχει στη λίστα, ενημερώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στο facebook, ΕΔΩ!)

  • 10/6/2019 - "Έλα στο χορό" από τη "Χοροτεχνία" στις 9.00 το βράδυ, στο θέατρο άλσους του Αγίου Γεωργίου. Σε περίπτωσης βροχής, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
  • 16/6/2019 - Ο Χορευτικός Σύλλογος «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ» θα πραγματοποιήσει την χορευτική του παράσταση,  την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης. Ο Σύλλογος καλεί όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει και να απολαύσει μοναδικούς χορούς. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
  • 19/6/2019 - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ -λόγω καιρού - η εκδήλωση της "Αρκαδιανής" που ήταν προγραμματισμένη για τις 9.00 το βράδυ, στο θέατρο άλσους του Αγίου Γεωργίου. Η παράσταση θα δοθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
  • 21/6/2019 - "Να σου πω μια ιστορία" είναι ο τίτλος για την ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Τριπόλεως, που θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, στις 9.00 το βράδυ, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.
  • 26/6/2019 - "Συγκάτοικοι" είναι ο τίτλος της παράστασης από τη Λαογραφική Εστία Τρίπολης.Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 9.00 μμ στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη. Ετήσια παρουσίαση χορευτικών ομάδων με σκόρπιες "σκέψεις" για το "κοντά" του "μαζί" και το "μαζί" του "κοντά". Γιατί ποτέ δεν υπήρξαμε ως απλοί κάτοικοι.  Είσοδος ελεύθερη . Περιορισμένος αριθμος θέσεων.
  • 28/6/2019 - Ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης, προσκαλεί όλους όσοι αγαπούν το δημοτικό μας τραγούδι και τους παραδοσιακούς χορούς, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που οργανώνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2019 και ώρα  9 μ.μ. στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο με θέμα  «Τα τέσσερα στοιχεία… τα τέσσερα στοιχειά!»
  • 3/7/2019 - "Έλξη, ζεύξη Ελλήνων θέση" είναι το θέμα της παράστασης από το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο "Μωραϊτες" στις 9.00 το βράδυ στο θεατράκι του άλσους Αγίου Γεωργίου. Είσοδος ελεύθερη. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...