Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Run Doliana ... στις 23 Ιουνίου!

Run Doliana ... στις 23 Ιουνίου!

Ο ΓΣΜ «Λύκαια», ο Κ.Π.Σ. Δολιανά Κυνουρίας, ο Δήμος βόρειας Κυνουρίας, ο Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περίφ. Πελοποννήσου προκηρύσσουν τον αγώνα ορεινού τρεξίματος  «5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών».

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 23/06/2019
  1. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Άνω Δολιανά Κυνουρίας
  1. Δρόμος 21 χλμ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 9:00 πμ. Γήπεδο Άνω Δολιανών.

Η οργανωτική επιτροπή του 5ου Ορεινού Ημιμαραθωνίου Δολιανών καλεί όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας να στηρίξουν με την παρουσία τους τον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Είναι μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά του Δημοτικού μπορούν να τρέξουν τα 1.000 μέτρα και μετά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον εκπαιδευτικό τοίχο αναρρίχησης των Σπηλαιολόγων Ορειβατών Κυνουρίας. Οι γονείς αν δεν τρέξουν την πιστοποιημένη διαδρομή από την IAAF – AIMS των 5 χλμ, μπορούν να την περπατήσουν ή να απολαύσουν τον καφέ τους σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Ενώ οι έμπειροι δρομείς θα ακολουθήσουν τα σημάδια της διαδρομής των 21,1 χλμ μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον με πολλές εναλλαγές τοπίων. Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές στο www.rundoliana.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...