Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές στο Σύλλογο Αγιοπετριτών Αττικής

Εκλογές στο Σύλλογο Αγιοπετριτών Αττικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ» Αγιοπετριτών Αττικής, σύμφωνα με τα άρθρα 5 και 22 ως και 27 του Καταστατικού του Σ υ γ κ α λ ε ί Όλα τα μέλη του Συλλόγου σε τακτική Γενική Συνέλευση την 15ην Μαρτίου 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην οδό Αριστοτέλους 89, Αθήνα  10434, περιοχή Πλατείας Βικτωρίας, με τα εξής θέματα Ημερησίας διάταξης:

  1. Εκλογή Προεδρείου
  2. Κατάθεση Απολογισμού έτους 2019 
  3. Κατάθεση Ισολογισμού έτους 2019
  4. Ανάγνωση της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής (περίοδος 2019)
  5. Έκθεση ελεγκτών του «Κληροδοτήματος  Ευσταθίου Βουζούκου»
  6. Απαλλαγή των μελών του ΔΣ  και της Ελεγκτικής Επιτροπής
  7. Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη  των :

Α.  Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Β.  Μελών Ελεγκτικής Επιτροπής

Γ.  Ελεγκτών του «κληροδοτήματος  Ευσταθίου Βουζούκου».

Δ.  Μελών του ιδρύματος «Ίδρυμα Γεώργιος και Ανδρονίκης Καλαντζή».

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας κατά την ως άνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί  στις 22 Μαρτίου 2020, ημέρα Κυριακή, και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα τακτικά μέλη του Συλλόγου, τα οποία μπορούν να εγγράφονται μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, τα επίτιμα μέλη και τα αρωγά μέλη (άρθρο 9 του Καταστατικού).

 Τακτικά μέλη  του Συλλόγου σύμφωνα με το άρθρο 6 του Καταστατικού είναι αυτοδικαίως όλοι  όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας, αδιακρίτως φύλου, οι οποίοι κατάγονται από τον Άγιο Πέτρο, ανεξαρτήτως βαθμού συγγενείας,  καθώς και οι σύζυγοι αυτών και οι οποίοι κατοικούν στον Νομό Αττικής.

Όσα τακτικά μέλη  επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική  Επιτροπή, και τα λοιπά όργανα, θα πρέπει σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 26 του Καταστατικού του Συλλόγου  να υποβάλλουν σχετική ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΙΤΗΣΗ  προς το Διοικητικό Συμβούλιου μέχρι και την Δευτέρα 9η  Μαρτίου  2020 και ώρες 6μμ με 9 μμ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Προς εξυπηρέτηση των υποψηφίων αλλά και όσων νέων μελών επιθυμούν να εγγραφούν, το Γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοικτό εκτός της παραπάνω καταληκτικής ημερομηνίας και στις 25.02.2020, ημέρα Τρίτη και στις 03.03.2020, ημέρα Τρίτη και ώρες 6μμ με 9μμ και για το σκοπό αυτό θα διατίθενται έντυπα δηλώσεων.

Τα τηλέφωνα συνεννόησης είναι 6937064801, 6932460546 και 6972931969 και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συλλόγου είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

                                                            

                                                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γραμματέας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...