Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ιερό Σαρανταλείτουργο κάθε μέρα στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης

Ιερό Σαρανταλείτουργο κάθε μέρα στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης
Καθ’ όλη την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων ,και συγκεκριμένα από 15 Νοεμβρίου έως και 24 Δεκεμβρίου 2021, θα τελείται καθημερινά στον Ιερό Ναό μας το Ιερό Σαρανταλείτουργο υπέρ υγείας και ενισχύσεως των ζώντων και αναπαύσεως των κεκοιμημένων αδελφών μας.
Όσοι θέλετε να προσφέρετε τα απαραίτητα για τις Θείες Λειτουργίες (ονόματα ζώντων/κεκοιμημένων,πρόσφορο, νάμα, ελαιόλαδο, 3 λαμπάδες μικρές για την ΑγίαΠρόθεση, θυμίαμα και καρβουνάκια), μπορείτε να προσέρχεστε κατά τις ώρες που ο Ιερός Ναός είναι ανοιχτός. ( πρωί 7:30 - 12:00 και απόγευμα 16:30 με 18:00)
Σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο ,με τις ποικίλες δοκιμασίες, έχουμε περισσότερο ανάγκη για προσευχή και ανάθεση των ελπίδων μας στον Πανάγαθο Τριαδικό Θεό,κι'αυτό θα το επιτύχουμε μέσα απ'τη συμμετοχή μας στη Μυστηριακή Ζωή της Εκκλησίας μας, και ιδιαίτερα στην Ευχαριστιακή Σύναξη.
Καθημερινά οι Θείες Λειτουργίες θα τελούνται 7:00 π.μ έως 8:30π.μ, ενώ στις μνήμες εορταζομένων Αγίων 7:00 π.μ έως 9:00π.μ , ούτως ώστε να μετέχουν και οι εργαζόμενοι αδελφοί μας.
Κατά την είσοδο και την παραμονή στον Ιερό Ναό η χρήση μάσκας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Εκ του Ιερού Ναού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...