Διαδικτυακό βιωματικό εργαστήριο για τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος στις 31 Μαΐου, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, διοργανώνει διαδικτυακό βιωματικό εργαστήριο για τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Αρκαδίας με θέμα:
«Διαμορφώνοντας μια πολιτική πρόληψης του καπνίσματος στο χώρο του σχολείου – Ο ρόλος των μελών της σχολικής κοινότητας»
Το εργαστήριο έχει ως στόχο του την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των Διευθυντών καθώς και την από κοινού διερεύνηση αποτελεσματικών τρόπων και πολιτικών πρόληψης του καπνίσματος στη σχολική κοινότητα.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και τη συμμετοχή τους σε ομαδικές δραστηριότητες να διερευνήσουν τη συμβολή του ρόλου του σχολείου στην πρόληψη του καπνίσματος και να ενδυναμωθούν στο ρόλο τους.
Ημερομηνία διεξαγωγής του εργαστηρίου: Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022.
Ώρα διεξαγωγής: 6:00 – 8:00 μμ.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Τηλέφωνο/fax: 2710 235243 έως και την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022.





