Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις 7 Αυγούστου αναβιώνουν τα "Λύκαια"!

Στις 7 Αυγούστου αναβιώνουν τα "Λύκαια"!

ΤαΛΥΚΑΙΑ, Αρχαίοι Αρκαδικοί  Πανελλήνιοι Αγώνες Αθλητισμού και Πολιτισμού, κατά τετρακόσια τουλάχιστον χρόνια, σύμφωνα με τον Παυσανία, παλαιότεροι των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, τελούνται το Καλοκαίρι του 2022, από 31 Ιουλίου – 7 Αυγούστου - κορυφαία ημέρα τέλεσης των αθλητικών Λυκαίων η Κυριακή, 7η Αυγούστου 2022 - στην κοιτίδα τους, στο Αρχαίο Στάδιο του Λυκαίου Όρους, σε υψόμετρο 1.300 μ..

Είναι η  13η συνεχής, με την ιδιαιτερότητα της αναβολής τους το 2021, ανά τετραετία Αναβίωση !!!

 

      Ο Σύλλογός μας, είναι ο εμπνευστής της αναβίωσης από το 1973 των σύγχρονων Αθλητικών, Μουσικών και Πνευματικών αγώνων τα ΛΥΚΑΙΑ, που τιμούν τον Πανάρχαιο Διαχρονικό Πολιτισμό της πατρίδας μας και  προβάλλουν  Πανελλαδικά και Διεθνώς τη  Πολιτιστική μας Κληρονομιά. Από το 2001, οι Αγώνες συνδιοργανώνονται από το σύλλογό μας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Μεγαλόπολης, τη συμμετοχή του ΣΕΓΑΣ στο αθλητικό μέρος, τη συμπαράσταση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και την υποστήριξη και άλλων τοπικών φορέων και συλλόγων.

      Τα σύγχρονα ΛΥΚΑΙΑ πρωτίστως  καλλιεργούν την αρετή και την ευγενική άμιλλα, συγχρόνως όμως αποτελούν και  σοβαρό ανάχωμα στον κίνδυνο της απώλειας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μας και της εθνικής μας ταυτότητας.

      Η αναβίωση των Λυκαίων αγώνων θα πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον ώστε να μην καταστεί μια απλή μουσειακή εκδήλωση αλλά συνεχώς να εμπλουτίζεται και να επικαιροποιείται με στόχο  τη διατήρηση των πολιτιστικών μας  χαρακτηριστικών και ιδιαιτεροτήτων.

      Η αναβίωση των Λυκαίων αγώνων  συμβάλλει στη γνωριμία ευρύτερου κύκλου ανθρώπων με την περιοχή μας , αυξάνει την επισκεψιμότητα , βοηθάει  στη διατήρηση και  ανάπτυξη των υπαρχόντων οικισμών και μπορεί να καταστεί το εφαλτήριο για τουριστική και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής του Λυκαίου Όρους, του Λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας.

      Ιδιαίτερα φέτος η διοργάνωση των Λυκαίων συμπίπτει με την ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων ενός σημαντικού έργου του Συλλόγου μας σε ιδιόκτητο ακίνητο στις Άνω Καρυές που θα λειτουργήσει ως φορέας ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή μας εντός των ορίων του υπό θεσμοθέτηση  «Παρράσιου Πάρκου Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

      Αναφερόμαστε στον Πολιτιστικό Πολυχώρο - Διαδραστικό Χώρο της Λυκαίας Ακαδημίας, που θα  προβάλλει με την αγορά/εγκατάσταση, διαδραστικών προγραμμάτων εικονικής πραγματικότητας την ιστορία, τις Αρχαιότητες του Λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης, της Αρχαίας Λυκόσουρας, του Λυκαίου Όρους και τους Αρχαίους Προ – Ολυμπιακούς Αγώνες των Λυκαίων και μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο πολλαπλών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για Έλληνες και αλλοδαπούς φοιτητές και καθηγητές (ήδη χρησιμοποιείται ως Θερινό Σχολείο και έχουμε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης για την εκπαίδευση μαθητών του Γυμνασίου Μεγαλόπολης), σε συνδυασμό με την από ετών συνεχιζόμενη ανασκαφική έρευνα στο Λύκαιο όρος από την Αμερικάνικη Αρχαιολογική Ομάδα και την Εφορία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και υπό την εποπτεία της τελευταίας.

    Το ότι σήμερα σχεδιάζουμε την 13η αναβίωση των Λυκαίων, αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην  ανιδιοτελή προσφορά και κατάθεση ψυχής  των μελών του συλλόγου μας, των κατοίκων του χωριού μας και της ευρύτερης  περιοχής της Λυκόσουρας και του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης και τη δική σας ενίσχυση. Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάει ο καθένα μας σήμερα, σας ζητάμε και πάλι την ολόψυχη προσφορά σας, όπως το κάνατε και στον παρελθόν ως Επικεφαλής του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, για την επιτυχημένη αναβίωση  των Λυκαίων Αγώνων 2022 .

 

     Τα σύγχρονα ΛΥΚΑΙΑ παραμένουν όπως και στην αρχαιότητα, αγώνες Στεφανίτες και όχι Χρηματίτες. Η διοργάνωση των αγώνων κάθε τετραετία, πραγματοποιείται με το πανάρχαιο σύστημα των Χορηγών, Δωρητών και Αθλοθετών, γι’ αυτό τον λόγο παρακαλούμε θερμά και πάλι, για την δική σας οικονομική υποστήριξη και χορηγία.

 

      Οι Χορηγοί, Δωρητές και Αθλοθέτες στα ΛΥΚΑΙΑ 2022, θα συμπεριληφθούν σε ειδικό κατάλογο που θα δημοσιευθεί στα Μ.Μ.Ε. και το Internet και θα ενσωματωθεί στο επίσημο φυλλάδιο - πρόγραμμα των ΛΥΚΑΙΩΝ 2022 που θα τυπωθεί και θα διανεμηθεί σε 5.000 περίπου αντίτυπα (επισυνάπτεται σε ηλεκτρονικό αρχείο το φυλλάδιο για τα ΛΥΚΑΙΑ 2017).  

    

     Τα ΛΥΚΑΙΑ προβάλλουν την Πολιτιστική Κληρονομιά της Πατρίδας μας, έξω από τα στενά τοπικά όρια σε Παγκόσμιο επίπεδο.

 

     Τα ΛΥΚΑΙΑ είναι υπόθεση όλων μας,  είναι χρέος και τιμή για όλους τους Αρκάδες και τους Έλληνες γενικότερα, προς τον Αρχαίο Διαχρονικό Ελληνικό Πολιτισμό της Πατρίδας μας.

 

      Ζητούμε την υποστήριξή   σας  στα πλαίσια των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Ακολουθεί το έντυπο με πληροφορίες για την οικονομική σας υποστήριξη/χορηγία

                                                            Με εκτίμηση

                                              Για το   Διοικητικό Συμβούλιο

              Ο  Πρόεδρος                   Ο  Αντιπρόεδρος                       Η Γεν. Γραμματέας

Ανδρέας Χρ. Κωνσταντίνου     Χρήστος Κ. Κουμουνδούρος        Αντωνία Κυρ. Καραγιάννη

       -------------------------------------------------

                  1973 – 2022: 49 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΩΝ ΛΥΚΑΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

               ΛΥΚΑΙΑ   2022: 13η  ΑΝΑΒΙΩΣΗ  ΑΡΧΑΙΩΝ  ΑΓΩΝΩΝ  &  ΕΟΡΤΩΝ

Γίνετε Αθλοθέτες -  Δωρητές:

ü  στην 13η  Αναβίωση   των   Πανάρχαιων Λυκαίων Αθλητικών, Πνευματικών Αγώνων και Εορτών, που θα γίνει τον Αύγουστο του 2022, (από 31 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου -  κορυφαία ημέρα τέλεσης των αθλητικών Λυκαίων η 7η Αυγούστου 2022, Κυριακή), στην Ιερή Κορυφή, στο Αρχαίο Στάδιο και Ιπποδρόμιο του Λυκαίου Όρους της Αρκαδίας, και

ü  στην ολοκλήρωση και ανάδειξη του Πολυχώρου της Λυκαίας Ακαδημίας στις Άνω Καρυές

 

Να είστε βέβαιοι ότι βοηθάτε την ΑΡΚΑΔΙΑ και ολόκληρη την  ΕΛΛΑΔΑ.

Συμπληρώστε  τα στοιχεία  που αναφέρονται στο  πίνακα που ακολουθεί  και στείλτε τα ταχυδρομικά στο Γραφείο του Συλλόγου μας, Σανταρόζα 3, 105 64, Αθήνα, ή, στα emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,   μαζί με αντίγραφο  του  παραστατικού  της  κατάθεσης, ή, του εμβάσματός σας  στους λογαριασμούς  του συλλόγου  μας:

§  στην  Εθνική  Τράπεζα, στο λ/σμό IBAN:  GR17 0110 0400 0000 0404 8276515 – κωδικός swift/BIC: ETHNGRAA, ή,

§  στη Τράπεζα Πειραιώς, στο λ/σμό IBAN:  GR06 0172 0110 0050 1106 2007 028 – κωδικός swift/BIC: PIRBGRAA

προκειμένου  να  σας στείλουμε   την  θεωρημένη  από  την Νομαρχία  απόδειξη  είσπραξης  της   δωρεάς σας.  Προσοχή,  στο παραστατικό της κατάθεσης που θα συμπληρώσετε στις τράπεζες να αναγράφετε απαραίτητα το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας και την ένδειξη Δωρητής Λυκαίων Αγώνων / Λυκαίας Ακαδημίας. Ενημερώστε  και όσους ενδιαφέρονται για τα  Λύκαια  και τους σκοπούς  μας  για  να  γίνουν και εκείνοι  Δωρητές  και Αθλοθέτες.

Προς: το  Διοικητικό Συμβούλιο του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Άνω Καρυωτών Αρκαδίας ο Λύκαιος Δίας, Διεύθυνση: Σανταρόζα 3, 10564, Αθήνα, Ελλάδα. Τηλέφωνο 210. 3211450

ΝΑΙ,  θέλω να γίνω  ( επιλέξτε  με  Χ )     □  Αθλοθέτης:                      50  -   99 €    

                                                                   □  Μεγάλος Αθλοθέτης:    100 - 199 €  

                                                                   □  Δωρητής:                      200 - 299 €  

                                                                   □  Μεγάλος Δωρητής:      300 € και άνω

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ______________________________________________

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ__________________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ_____________________________________________________

ΧΩΡΑ____________________ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ΚΙΝΗΤΟ_____________________

E - MAIL_________________________________________________________

Η  δωρεά σας θα συμπεριληφθεί στο  επίσημο πρόγραμμα των Λυκαίων του 2017

που θα εκτυπωθεί σε 5.000 αντίτυπα.

 

 

Πληροφορίες: Κωνσταντίνου Ανδρ. 6977436655, Κουμουνδούρος Χρ. 6944576065  και Κακουλίδου Σοφία, Ταμίας, 6974119689,

----------------------------------------

  1973 – 2022 : 49 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΥΚΑΙΩΝ  ΑΓΩΝΩΝ         

 

 

Λ Υ Κ Α Ι Α  2 0 22 -  13η     Α Ν Α Β Ι Ω Σ Η 

 

 ΤΑ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, έναρξη 8.30 π.μ.

 

 

  1. Δρόμος 1/3 Σταδίου παμπαίδων  Γ΄ (64 μέτρα)                           

Έτος γεννήσεως 2011και 2012

 

  1. Σφαιροβολία εφήβων, ανδρών (χωριστά)                                  

Έτος γεννήσεως εφήβων 2003 και 2004                                                                     Έτος γεννήσεως ανδρών 2002 και πριν

  1. Σφαιροβολία γυναικών Έτος γεννήσεως 2002 και πριν

 

  1. Άλμα σε μήκος απλό, παίδων, εφήβων, ανδρών (χωριστά) Έτος γεννήσεως παίδων 2005 και 2006                                                                      Έτος γεννήσεως εφήβων 2003 και 2004                                                                     Έτος γεννήσεως ανδρών 2002 και πριν

 

  1. Δρόμος 1/3 Σταδίου παγκορασίδων Γ΄ (64 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2011 και 2012

 

  1. Δρόμος 1/3 Σταδίου παμπαίδων Β΄ (64 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2009 και 2010

 

  1. Δρόμος 1/3 Σταδίου παγκορασίδων Β΄ (64 μέτρα)                                            Έτος γεννήσεως 2009 και 2010

  

  1. Δρόμος 1/2 Σταδίου παμπαίδων Α΄ (96 μέτρα)                                                      Έτος γεννήσεως 2007 και 2008

 

  1. Δρόμος 1/2 Σταδίου παγκορασίδων Α΄ (96 μέτρα)                                                Έτος γεννήσεως 2007 και 2008
  2. Δρόμος 1/2 Σταδίου παίδων (96 μέτρα)                                                                 Έτος γεννήσεως  2005 και 2006

 

  1. Άλμα σε μήκος απλό, κορασίδων, νεανίδων, γυναικών (χωριστά)  Έτος γεννήσεως κορασίδων 2005 και 2006                                                                Έτος γεννήσεως νεανίδων 2003 και 2004                                                                   Έτος γεννήσεως γυναικών 2002 και πριν  

 

  1. Λιθοβολία εφήβων, ανδρών, παλαιμάχων (χωριστά)                                          Έτος γεννήσεως εφήβων 2003 και 2004                                                                      Έτος  γεννήσεως ανδρών 2002 και πριν  (έως και 65 ετών)                                       Ηλικία παλαιμάχων από 66 έως και 73 ετών
  2. Δρόμος 1/2 Σταδίου κορασίδων (96 μέτρα)                                                 Έτος γεννήσεως 2005 και 2006

 

  1. Δρόμος ενός (1) Σταδίου εφήβων (192 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2003 και 2004

 

  1. Δρόμος ενός (1) Σταδίου νεανίδων (192 μέτρα)  Έτος γεννήσεως 2003 και 2004

 

  1. Δρόμος ενός (1) Σταδίου ανδρών (192 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2002 και πριν

 

  1. Δρόμος ενός (1) Σταδίου γυναικών (192 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2002 και πριν

  

  1. Δίαυλος παίδων, δρόμος δύο (2) Σταδίων (384 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2005 και 2006

 

  1. Δίαυλος κορασίδων, δρόμος δύο (2) Σταδίων (384 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2005 και 2006

 

  1. Δίαυλος εφήβων, δρόμος δύο (2) Σταδίων (384 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2003 και 2004

 

  1. Δίαυλος νεανίδων, δρόμος δύο (2) Σταδίων (384 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2003 και 2004

 

  1. Δίαυλος ανδρών, δρόμος δύο (2) Σταδίων (384 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2002 και πριν

 

  1. Δίαυλος γυναικών, δρόμος δύο (2) Σταδίων (384 μέτρα) Έτος γεννήσεως 2002 και πριν.
  2. Δόλιχος κορασίδων, νεανίδων, γυναικών, δρόμος επτά (7) Σταδίων (1.344 μέτρα), χωριστά Έτος γεννήσεως κορασίδων 2005 και 2006 Έτος γεννήσεως νεανίδων  2003 και 2004                                                                Έτος γεννήσεως γυναικών 2002 και πριν (ελεύθερη συμμετοχή)

 

  1. Δόλιχος παίδων, εφήβων, ανδρών , παλαίμαχων, δρόμος επτά (7) Σταδίων (1.344 μέτρα), χωριστά                                                                                                         Έτος γεννήσεως παίδων  2005 και 2006                                                                      Έτος γεννήσεως εφήβων 2003 και 2004                                                                    Έτος γεννήσεως ανδρών 2002 και πριν (έως 40 ετών)                                               Παλαίμαχοι 40 ετών και άνω (ελεύθερη συμμετοχή)
  2. Δρόμος παλαιμάχων, 1/3 Σταδίου (64 μέτρα)                                        Ηλικία από 66 μέχρι 73 ετών

 

  1. Δρόμος 1/3 Σταδίου, χλαμηδοφόρων (64 μέτρα) Εφόσον υπάρξουν συμμετοχές

 

  1. Παγκράτιο (αγώνες πάλης) Εφόσον υπάρξουν συμμετοχές

 

  • Συμμετοχές επιτρέπονται για δύο μόνο αθλήματα (δρομικά – άλματα – ρίψεις)
  • Η συμμετοχή των αθλητών γίνεται με δική τους ευθύνη για τον ιατρικό αθλητικό προέλεγχο τον οποίο θεωρούμε επιβεβλημένο
  • Θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανόνες της πολιτείας για την πανδημία του covid που θα ισχύουν στη περίοδο των αγώνων
  • Διαθέσιμα emails και τηλέφωνα επικοινωνίας  για δηλώσεις συμμετοχής:

- Ανδρ. Κωνσταντίνου:  6977 436655, 210 9356866,       email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Χρ.  Kουμουνδούρος:  6944 576065, 27910 21154,  email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                          

- Αντ. Καραγιάννη:         6938 431125,              emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Σοφ. Κακουλίδου:        69741 19689, 210 2828468,  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Γιάν. Κυπριδάκη:         6932 899761, 210 9737687, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Αθαν. Στασινός:           6932 708018,                         email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                           

Γ Ι Α   Τ Ο   Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ  Ι  Κ Ο   Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο

                     Ο  Πρόεδρος                                             Η Γεν. Γραμματέας

          Ανδρέας Χρ. Κωνσταντίνου                               Αντωνία Κυρ. Καραγιάννη

 

ΕΝΤΥΠΟ  ΔΗΛΩΣΗΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ  ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2022–ΚΥΡΙΑΚΗ, 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 8:00 TO ΠΡΩΙ

 

Συμπληρώστε το έντυπο που ακολουθεί και στείλτε το σκαναρισμένο στα προαναφερόμενα στη σελίδα 3 emails

 

 

Προς τον:   

                                                                                                

Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Καρυωτών Αρκαδίας “Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ”    Σανταρόζα 3, 105 64, Αθήνα

 

Παρακαλώ να με συμπεριλάβετε στους αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους Αγώνες Λυκαίων 2022:

 

 

  • ΕΠΩΝΥΜΟ…………………………………………………………………………

 

  • ΟΝΟΜΑ…………………………………………………………………………….

 

  • ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:………………………………………………………………..

 

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ……………………………………………………..

 

  • ΠΕΡΙΟΧΗ/ΠΟΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ/ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ……………………………….

 

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ /ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

  • ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ……………………………………………………

 

  • E – MAILS…………………………………………………………………………..

 

  • ΑΓΩΝΙΣΜΑ/ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ (ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ):

 

1……………………………………………………………………………………..

 

2……………………………………………………………………………………..

 

 

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΛΟΥΝΤΟΣ:……………………………………………

 

           ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:………………

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...