Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το βιβλίο της Νικολίνας Λέκκα θα παρουσιαστεί στο Μεγάλο Καφενείο

Το βιβλίο της Νικολίνας Λέκκα θα παρουσιαστεί στο Μεγάλο Καφενείο

«Οι εκδόσεις Anima, και η Νικολίνα Λέκκα θα παρουσιάσουν το βιβλίο "ΣΑΝ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ" την  Τετάρτη 06/07/2022 και ώρα 20.00  στην Τρίπολη, στην Πλατεία Αγ. Βασιλείου στον ιστορικό χώρο του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ».

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Νικολίνα Λέκκα . Τη συζήτηση συντονίζει και παρεμβαίνει  η Βασιλική Τζαβέλλα, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει  ο Βασίλειος Παπαδόπουλος . Σας περιμένουμε με χαρά να μιλήσουμε για τα έργα της συγγραφέως και θέματα που αφορούν στο βιβλίο.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ και ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ

«Γεννήθηκε στη Ζυρίχη Ελβετίας το 1974. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στην Πύλο Μεσσηνίας. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής Αθηνών. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Μ.Β.Α (Master in Business Administration). Ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Το συγγραφικό της έργο αποτελείται από δύο μυθιστορήματα, «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ» (Anima,2017), «ΣΑΝ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ»

(Anima, 2021), μία παιδική νουβέλα «Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΤΟΚΟΣ» (Anima, 2020)  και μία νουβέλα «Η ΓΙΑΣΕΜΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» (Anima, 2021).  Έχει συμμετάσχει σε συλλογικά έργα της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων, «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΤΟΜΟΣ Ζ΄» (24γράμματα 2018), «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΤΟΜΟΣ Η΄» (24 γράμματα, 2020), «από το ’21 στο 2021», (ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΝ,2021). Τέλος είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...