Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιορτή Κρασιού στα Πελετά Κυνουρίας

Γιορτή Κρασιού στα Πελετά Κυνουρίας
Μετά την πάροδο δύο και πλέον ετών από την τελευταία φορά που ανταμωθήκαμε, χορέψαμε και ψυχαγωγηθήκαμε το πλήρωμα του χρόνου έφθασε!
Ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι», η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου σας προσκαλούν στην 8η Γιορτή Κρασιού την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 στις 22:00 στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Βιολιά, λαούτα, κλαρίνα και κρουστά ήρθε η ώρα να αντηχήσουν ξανά και να μας ταξιδέψουν σε γνώριμους ήχους και σκοπούς που θα μας θυμίσουν ευχάριστες αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν βοηθώντας μας να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και όλων όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δύο έτη.
Η παραδοσιακή ορχήστρα του Γιάννη Παυλόπουλου θα μας συνοδεύσει πραγματοποιώντας μουσικά περάσματα από κάθε περιοχή της χώρας. Συμπαραστάτες του στο ταξίδι αυτό τα παιδιά της χορευτικής ομάδας του τμήματος Λεωνιδίου. Παράλληλα, όπως συνηθίζεται, οι παρευρισκόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται και να απολαμβάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δωρεάν το πελετιώτικο κοκκινέλι. Δεν ξεχνάμε τον διαγωνισμό κρασιού και τα αναμνηστικά δώρα που θα μοιράσει ο Σύλλογος.
Τέλος, η τιμή εισόδου παραμένει στα 4 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης.
Κέφι, χαρά, προσμονή, αγάπη και χορός είναι μερικές μονάχα από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν τη γιορτή κρασιού! Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε!
Καλή αντάμωση και καλό καλοκαίρι!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...