Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανοιχτό εργαστήρι στην Κυνουρία για Yoga και Ζωγραφική

Ανοιχτό εργαστήρι στην Κυνουρία για Yoga και Ζωγραφική

Μετά από το ζεστό αίτημα των συμμετεχόντων κλείνουμε τον κύκλο των ελεύθερων εργαστηρίων του Ανοιχτός Χώρος/Open Space

με ένα επιπρόσθετο συνεργαστικό εργαστήρι

“3 σε 1 : η Γιόγκα συναντά τον Κινητικό Αυτοσχεδιασμό και την Ζωγραφική”

την Τετάρτη 31 Αυγούστου ώρα 19:00 – 21:00

 

Κάτοικοι κι επισκέπτες της Κυνουρίας είναι ευπρόσδεκτοι στην ανοιχτή συνάντηση στην όμορφη τοποθεσία της Βρύσης του Δικαίου στα Σαπουνακαίικα Αρκαδίας να συμμετάσχουν στο τελευταίο εργαστήρι του Καλοκαιριού που διοργανώνει ο νεοσύστατος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Kynourio Soma” στο πλαίσιο της δράσης Ανοιχτός Χώρος/Open Space.

Η τελευταία Τετάρτη του Αυγούστου κρύβει όλες τις εκπλήξεις μαζί με πρωτόγνωρες εμπειρίες μέσα από ένα βιωματικό εργαστήρι όπου oι 3 δασκάλες Αγγελική Παπαδάτου (χορογράφος, somatics intructor, εναλλακτική θεραπεύτρια), Αγγελική Γολεγού (αρχιτέκτονας,χορεύτρια) και Χέλεν Νόακς (δασκάλα γιόγκα και somatics intructor) συνεργάζονται ενώνοντας τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους σε ένα κοινό εργαστήρι.

Πού συναντάει η Γιόγκα τον Χορό και ο Χορός την Ζωγραφική;

 

Σε αυτό το εργαστήρι ερευνούμε το πώς οι καμπύλες και οι γραμμές μέσα στο σώμα αλλά και στον χώρο, θα κινηθούν μέσα από τις ενεργητικές στάσεις της γιόγκα, από τις κινητικές προτάσεις του αυτοσχεδιασμού και θα καταλήξουν να αποτυπωθούν με χρώματα στο πανί.

Θα κινηθούμε, θα συγκινηθούμε, θα εναρμονιστούμε με το περιβάλλον, θα συνδεθούμε με τον εαυτό μας και με τους άλλους και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο κάτω από τα πλατάνια με θέα το Μυρτώον πέλαγος.

Το εργαστήρι είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες, ικανότητες, εθνικότητες.

Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία!

Να έχετε μαζί σας:

  • άνετα ρούχα κι ένα ζευγάρι κάλτσες (ενδέχεται να λερωθείτε)
  • στρωματάκια γιόγκα θα υπάρχουν στον χώρο αλλά ευχαρίστως μπορείτε να φέρετε και το δικό σας, εάν έχετε

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κράτηση θέσης.

 

H δράση Open Space/Ανοιχτός Χώρος πραγματοποιείται στην Βρύση του Δικαίου με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Ν.Κυνουρίας.

 

Η Αγγελική Παπαδάτου είναι χορογράφος, somatics instructor, εναλλακτική θεραπεύτρια και μένει στα Σαπουνακαίικα Αρκαδίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της. www.aggeloskoni.com

 

 

Η Αγγελική Γολεγού είναι αρχιτέκτονας και χορεύτρια και μένει στο Λεωνίδιο.

Για παραπάνω πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Χέλεν Νόακς είναι δασκάλα yoga and chavutti massage εκπαιδεύτρια. Κατάγεται από την Αγγλία και την Κύπρο και μένει στην Σαμπατική Αρκαδίας. Για παραπάνω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της.

www.helennoakes.net

Το Kυνούριο Σώμα είναι ένα εγχείρημα δικτύωσης ανθρώπων που ασχολούνται με πρακτικές και δραστηριότητες δημιουργικών τεχνών και ευεξίας.

Συνεργάζονται συνδυάζοντας τις γνώσεις τους, για να διαμορφώσουν ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό πρόγραμμα με εργαστήρια και δράσεις. 

FΒ & Ins:      Kynourio Soma

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...