Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδική Βραδιά στο Δήμο Ζωγράφου

Αρκαδική Βραδιά στο Δήμο Ζωγράφου

Το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, Χορών και Γεύσεων που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ζωγράφου και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης (Κρητών, Ποντίων, Ηπειρωτών, Αρκάδων, Θρακιωτών κ.α.) φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 6,7, 8 και 9 Οκτωβρίου 2022, στο Πάρκο Γουδή (τέρμα Γ.Παπανδρέου και Μ.Αλεξάνδρου), με ώρα έναρξης των εκδηλώσεων τις 7:00 μ.μ.

Πρόκειται για ένα τετραήμερο διασκέδασης και περιήγησης στα έθιμα της Ελλάδας. Σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ προσφέρεται δωρεάν παραδοσιακό κέρασμα με γεύσεις από όλη την Ελλάδα. Την Κυριακή θα προσφερθεί γιουβέτσι με κόκορα κρασάτο καθώς και αρκαδικοί κουραμπιέδες.

Το αφιέρωμα για την Αρκαδία είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 9:30 το βράδυ. Θα παίξει μουσικό Αρκαδικό σχήμα και παραδοσιακά τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι γνωστοί τραγουδιστές Κατερίνα Κατσίγιαννη, από Βαλτεσινίκο και Παναγιώτης Αγγελακόπουλος, από Παναγιά – Ζέρζοβα. Λεβέντικους χορούς από την Αρκαδία και το Μοριά θα παρουσιάσει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου «Οι Προσέλληνοι».

                Το Διοικητικό Συμβούλιο των Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» καλεί τους συμπατριώτες που διαμένουν στο Δήμο ή σε όμορους Δήμους να παρευρεθούν σε μια βραδιά αρκαδικής διασκέδασης.

Για το Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος – Κων/νος Καλύβας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...