Άστρος - Άγιος Ανδρέας | Εκδηλώσεις με Άγιο Βασίλη και ξωτικά!
Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2022 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου η πλατεία του Αγίου Ανδρέα και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου η κεντρική πλατεία του Άστρους θα γεμίσουν με παιδικές φωνούλες και χαμόγελα.
Από τις 11:00 – 14:00 ο Άγιος Βασίλης με το χαρακτηριστικό του γέλιο και την γλυκιά του παρουσία, θα κάνει τους μικρούς μας φίλους να νοιώσουν την ζεστασιά των εορταστικών ημερών.
Ένα Χριστουγεννιάτικο Ξωτικό βγαλμένο απευθείας από τα παραμύθια θα κινείται ανάμεσα στους επισκέπτες και θα ενημερώνει για τις δράσεις.
Ενώ λίγο πιο κάτω τα ξωτικά θα έχουν στήσει το ατελιέ τους και θα ζωγραφίζουν τα παιδιά με υπέροχα χρώματα και Χριστουγεννιάτικα σχέδια, ενώ θα έχει στηθεί και μία φουσκωτή τσουλήθρα όπου τα παιδιά θα διασκεδάσουν με ασφάλεια.
Μη λείψει κανείς! Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά μας υπόσχονται χαρούμενες και ξένοιαστες στιγμές παιχνιδιού!
Tags:
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,Σχετικά Άρθρα
- Επιχειρηματικά πάρκα στη Μεγαλόπολη | Γιατί δεν προχωρούν Ψαθί και Πλάκα, η αποχώρηση της αντιπολίτευσης και η αναφορά σε ευθύνες της ΔΕΗ!
- Γιαννακούρας | Στην εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Κοντοβάζαινας (εικόνες)
- Παράσταση Καραγκιόζη την Τρίτη στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
- Η ομάδα βόλεϊ Κ14 του Αρκαδικού στο τουρνουά «Αγαμέμνων» (εικόνες)
- Menalon Trail | Τοποθέτηση σήμανσης σε νέο τμήμα στα Λαγκάδια (εικόνες)






