Μεγαλόπολη | Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα την οστεοπόρωση
Ο σύλλογος γυναικών Μεγαλόπολης σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Οστεοπόρωση – Μέτρα πρόληψης» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου. Η οστεοπόρωση είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις των οστών και αφορά μεγάλο ποσοστό των γυναικών άνω των 50 ετών.
Στην ημερίδα αυτή θα έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε την πάθηση και να μάθουμε τους τρόπους πρόληψης της. Επίσης θα αναφερθούμε στην δράση μας «Μαζεύουμε καπάκια για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου»Η προσέλευση σας θα μας δώσει χαρά και ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας σε ανάλογες παρουσιάσεις και δράσεις !
Σχετικά Άρθρα
- Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Δημήτρης Καράδαλης πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών! (vd)
- Σχολικές καθαρίστριες στον Δήμο Τρίπολης | Προσωρινοί πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας
- Δωρεά Προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τρίπολης
- Τατούλης: "Η επικίνδυνη διακυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει τη Χώρα σε «κλειστό κλαμπ εξουσίας» με πρωταγωνιστές τα επαναλαμβανόμενα σκάνδαλα"
- Δημητσάνα | Βραδιά αφήγησης για δέντρα αρχαία και νερά που κρύβουν μυστικά στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης






