Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

2023 | Στις 6 Αυγούστου το Βυτινιώτικο Αντάμωμα

2023 | Στις 6 Αυγούστου το Βυτινιώτικο Αντάμωμα

Ο σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας «ο Άγιος Τρύφων» κάνει γνωστό στους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας ότι το καθιερωμένο «Βυτινιώτικο αντάμωμα» στις 6 Αυγούστου στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος θα πραγματοποιηθεί φέτος και θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, διότι συγχρόνως θα εορτασθούν και τα ενενήντα χρόνια από της ιδρύσεως του συλλόγου (1933-2023). Συγκεκριμένα θα τελεστεί εσπερινός την παραμονή και Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία ανήμερα. Στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα σε όλους τους προσελθόντας και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Βαγγέλη του Ντάβου και το βιολί του παπά - Νικόλα. Ο σύλλογος καλεί όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας να προσέλθουν στη θρησκευτική τελετή την Κυριακή στις 6 Αυγούστου στο εκκλησάκι της Αγίας Σωτήρας και να τους δοθεί η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους συμπατριώτες τους μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον του εξωκλησιού.Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Την παραμονή Παρασκευή 5 Αυγούστου το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός ιερουργούντων των ιερέων μας.
Ανήμερα της εορτής της Αγίας Σωτήρας Σάββατο 6 Αυγούστου θα τελεστεί η θεία λειτουργία με αρτοκλασία, προσφορά του συλλόγου και μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής, θα παρατεθεί γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους στον περίβολο του ξωκλησιού.
Μετά το τέλος του γεύματος θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με το κλαρίνο του Βαγγέλη του Νταβού, το βιολί του παπά - Νικόλα και άλλων μουσικών μελών της ορχήστρας.

Εφημερίδα  - Η Βυτίνα

(φωτογραφία αρχείου)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...