Παράσταση κουκλοθέατρου στη "Σκακιέρα"
Την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, θα δοθεί στην Τρίπολη η παράσταση κουκλοθέατρου, στη Σκακιέρα, από το σχήμα “Στρίγγλες” με το παραμύθι “Με λένε Βησσαρίωνα Α. Μπακακούλη”.
Η εν λόγω παράσταση αποτελούσε μέρος της κοινής δράσης ευαισθητοποίησης για την ευρύτερη συνεργασία όσον αφορά στην πρόληψη και την κοινωνική ένταξη των ατόμων που κάνουν χρήση ουσιών που είχε διοργανώσει στις 26 του περασμένου Ιουνίου, στην αρκαδική πρωτεύουσα, η επιτελική/ συντονιστική δομή κοινωνικής ένταξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο και το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ “Ανέλιξη”.
Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά για το απόγευμα της πιο πάνω ημέρας, οδηγήθηκε σε αναβολή εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το απόγευμα της ημέρας εκείνης στην Τρίπολη.
Tags:
ΟΚΑΝΑ,Σχετικά Άρθρα
- Το Στασινοπούλειο και η ιδιαίτερη προσφορά του στον τόπο μας - Επίσκεψη ΚΑΠΗ Τρίπολης (εικόνες)
- Ο Κώστας Τζιούμης στην Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Αρκάδες ομογενείς στις Η.Π.Α.
- Σοβαρό τροχαίο με τρία αυτοκίνητα στην Κόρινθο – Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης
- Β΄ ΕΠΣΑ | Παραμένει μόνος στην πρώτη θέση ο Παναρκαδικός με "3 στα 3"!
- Μεγάλη και ψυχωμένη εκτός έδρας νίκη για τον Πήγασο! (εικόνες)





