Συγκινητική βραδιά με τη Γιορτή Γερόντων στο Λευκοχώρι Γορτυνίας

Φέτος, στις 19 Αυγούστου θα έχουμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε την 56η Γιορτή Γερόντων!
Ο Σύλλογός μας, εδώ και δεκαετίες, τιμά την 3η ηλικία σε μια ιδιαίτερη και συγκινητική βραδιά στην πλατεία του χωριού μας.
Προσκαλούμε όλες και όλους τις/τους συμπατριώτισσες/ ες άνω των 70 ετών να καθίσουν στο τραπέζι των «γερόντων» και να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στη διατήρηση αυτής της γιορτής-θεσμού!
Τη βραδιά θα συντροφεύσει μουσικά, με τραγούδια από την ελληνική παράδοση και τον τόπο μας, ο Δημήτρης Καραχάλιος (γνωστός από τη γιορτή του 2019) και η ορχήστρα του, αποτελούμενη από την Αγγελική Παρδάλη (φωνή και σαντούρι), τον Βήλο Βασίλη (κλαρίνο), τον Καρανάσιο Θάνο (βιολί), τον Κατσιάνη Στέλιο (λαούτο) και τον Λυκουρέντζο Χρήστο (κρουστά).
Ελπίζουμε να μη λείψει κανείς!
Γιατί η επιτυχία αυτής της γιορτής καθορίζεται από όλους μας!
Σχετικά Άρθρα
- Διακοπή νερού την Παρασκευή στην Τρίπολη - Δείτε σε ποιες περιοχές!
- «Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας επικοινωνεί με τους δημότες» - Επόμενες συναντήσεις σε Κοσμά και Πραγματευτή
- ΟΠΕΚΕΠΕ | Δικογραφία για Μάκη Βορίδη και Λευτέρη Αυγενάκη διαβίβασε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στη Βουλή
- Στο Παράλιο Άστρος η συναυλία με Πορτοκάλογλου και Κότσιρα!
- Παράσταση με τη Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα» στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού