Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φεστιβάλ Μελιού στη Βυτίνα

Φεστιβάλ Μελιού στη Βυτίνα

 

Όσοι μελισσοκόμοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Μελιού του Δήμου Γορτυνίας που θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Αυγούστου 2023 στη Βυτίνα, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας για παραχώρηση ΔΩΡΕΑΝ περιπτέρου. Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 2 Αυγούστου.

Προτεραιότητα για περίπτερο θα έχουν οι μελισσοκόμοι του Δήμου Γορτυνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο κ. Πάικο Αναγνωστόπουλο, τηλ.: 697 3350794 και τη ΔΗ.Κ.Ε.Γ.: 2797360247- 248 – 249.

2 σχόλια

  • Βασίλης Σπανός
    Βασίλης Σπανός Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστά. Και όχι μόνο για τους συλλόγους. Και οι τοπικές αρχές ας ξεφύγουν από τις κλισέ εκδηλώσεις και ας προχωρήσουν σε ουσιαστικές πράξεις που θα βοηθήσουν την ανάσχεση της φθίνουσας πορείας της υπαίθρου χώρας.

  • TAKIS
    TAKIS Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Βυτίνα παράγει καλό μέλι. Μάλιστα μελισσοκόμος με μέλι βελανιδιάς έχει πάρει το πρώτο παγκόσμιο βραβείο στο Λονδίνο. Αυτές είναι οι παραγωγικές και ουσιαστικές εκδηλώσεις που χρειάζεται η Βυτίνα και ας κατανοήσει ο (: ανύπαρκτος) σύλλογος των εν αθήναις βυτιναίων, το γεγοντοκρατούμενο συμβούλιό του, ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις χρειάζονται και και όχι εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα εφημερίδες και πολυέξοδα ανταμώματα , πανάκριβες εκδόσεις και όχι μόνο...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...