"Γιορτή Κρασιού 2023" στο Ζευγολατιό!
Η γιορτή κρασιού που αποτελεί πλέον θεσμό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στην Τ.Κ. Ζευγολατιού στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή και ανάδειξη της τοπικής παράδοσης της περιοχής και ιδιαίτερα την προβολή και ανάδειξη της τοπικής ποικιλίας κρασιού Μοσχοφίλερο, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο γνωστές ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα.Επιπλέον η ποικιλία Μοσχοφίλερο αποτελεί μία από τις 4 ποικιλίες-πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό.
Θα είναι μαζί μας ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος καθώς και ο δικός μας Δημήτρης Παπαγεωργίου. Στο τραγούδι ο Παναγιώτης Αγγελακόπουλος και η Φαίδρα Διαμάντη. Θα τους συνοδέψουν οι Κώτσικας Γεώργιος (Βιολί), Κουζηνόπουλος Ιορδάνης (Λαούτο) και Παπαγεωργίου Πέτρος (Κρουστά).
Σχετικά Άρθρα
- Σύνδεσμος Αρκάδων Καλλιθέας και όμορων δήμων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα και ρεαντεβού στο χωριό! (εικόνες)
- Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων στη Μεγαλόπολη
- Νέα ρύθμιση οφειλών προς τον ΕΦΚΑ σε 72 δόσεις!
- Τραγωδία στη Γιάλοβα | 6χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα
- Βασίλης Κανέλλος προς τη δημοτική αρχή Μεγαλόπολης: "Κάποιοι θα πρέπει να σας βάλουν φρένο"






