Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Τρίπολη Αύριο" - Κώστας Τζιούμης | Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

"Τρίπολη Αύριο" - Κώστας Τζιούμης | Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση του συνδυασμού μας "Τρίπολη αύριο" του Κώστα Τζιούμη, θα γίνουν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 8 το βράδυ, στην Τρίπολη, Εθνικής Αντιστάσεως & Δεληγιάννη.

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πού πάτε ρε κατακαημένοι με έναν χάχα που ούτε εκλογικό κέντρο δεν μπορεί να ανοίξει;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    13:39 Α ρε μαύροι. Πες πες, το έχετε πιστέψει και σεις οι ίδιοι ότι θα κερδίσετε τις εκλογές. Ό,τι μακακία σας λένε εκεί στο σμυρνιωτέικο, τη χάφτετε με ανοιχτό το στόμα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας δουλεύουν με τις δημοσκοπήσεις.ετσι κι αλλιώς ο Τζιούμης έίναι σε νέα θητεία Δήμαρχος με 50% και άνω...περαστικλα στα τρολλάκια του Σμυρνιώτη που ούτε το εκλογικό του κέντρο δεν ήξερε να στήσει..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πόλη θέλει την μεγάλη αλλαγή. Η τωρινή δημοτική αρχή αποδείχθηκε ανίκανη στην εκτέλεση οποιουδήποτε έργου. Επί τέσσερα χρόνια οι πολίτες βοούν για το κολυμβητήριο και αυτοί απλά αρμενίζουν στην Κίνα. Αποφάσισαν 20 ημέρες πριν τις εκλογές να δημοσιοποιήσουν δήθεν εργασίες. πραγματικά η προχειρότητα και η ανικανότητά τους αποτελεί σημείο αναφοράς. Ενωμένοι μπροστά για μία ΄πόλη που θα εξυπηρετεί τον πολίτη θα αναδεικνύει τον κάτοικο του κάθε χωριού και μέσα από ιστοσελίδα, ο εκλεγείς δήμαρχος θα ακούει τις προτάσεις και τα παράπονα του κάθε επώνυμου πολίτη, έτσι ώστε να τελεί υπό δημόσια κριτική. Τέλος στα ψέματα και στους ψεύτες. Τέρμα στην ανικανότητα και στους εγωισμούς! Στους ΠΑΡΑ-ΜΥΘΑΔΕΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    O νικητής της εν λόγω δημοσκόπησης είναι ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Και κάθε μέρα η διαφορά θα μεγαλώνει. Όλοι ενωμένοι για έναν αλλοίωτικο δήμο με ποιότητα πάνω απ΄όλα και με συμμετοχικούς πολίτες. Να σταματήσουν πλέον τα ψέματα οι φανφάρες τα φωτογραφικά καρέ, η εγωπάθεια και ο κομπασμός.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες μας ρε τρολακι του Σμυρνιωτη μια απειλή που έκανε κάποιος από την παράταξη του Τζιουμη.Φοβαμαι ότι αυτούς που απειλούν , κυρίως τούς αγρότες, πρέπει να τους αναζητήσεις στην παράταξη σου.Σημ.Το τελευταίο δεν επιδέχεται διάψευση.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πουλακι 10:22 πάλι ψεματα σας λενε τα γιουσουφακια του Τζιουμη, και λογικο είναι, πως θα σας κρατησουν στο ψηφοδελτιο για να μην πεταξετε? ενα σου λεω, ζητα να σας την δείξουν να την δειτε με τα ματια σας την πληρωμενη σας δημοσκοπιση. Ο Τζιουμης πλέον είναι τουλαχθστον 15 μοναδες πίσω

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς 17.27.Ενα πουλάκι μου είπε ότι η δημοσκόπηση που λες δίνει στον Τζιουμη 45%και στον Σμυρνιωτη 29%.Η αριθμητική λέει ότι οΤζιουμης προηγείται με 16%.Προς το παρόν περαστικά.

  • Anonymous
    Anonymous Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 02:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΤΖΙΟΥΜΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ....ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΑΝΑΝ ΑΥΤΟ....ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ 8-10-23

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστα την δημοσκόπηση της opinion που έχετε παραγγείλει να μας πείτε το αποτέλεσμα;;;;;; Πόσες μονάδες πίσω είσαι Κωστα μου;;;; 12, 15, η 18;;; Περιμένω απάντηση!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...