Το Νοέμβριο η γιορτή τσίπουρου στο Παλαιοχώρι Γορτυνίας!
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι σκοπεύει κ φέτος να διοργανώσει για μια ακόμη χρονιά τη γιορτή του τσίπουρου.
Η γιορτή θα γίνει με μια μικρή αλλαγή στην ημερομηνία, όλα αυτά τα χρόνια γινόταν την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου φέτος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου.
Ο σύλλογος διατίθεται να διοργανώσει μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 5 του μήνα για όσους από τους συμπατριώτες μας θέλουν να παρευρεθούν.
Το εισιτήριο μαζί με το φαγητό ανέρχεται στο ποσό των 25€ το άτομο.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον γραμματέα του συλλόγου Χρήστο Νακόπουλο 6934014714 απογευματινές ώρες. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο όμορφο χωριό μας.
Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου Δημητσάνας «Οι Άγιοι Απόστολοι»
Σχετικά Άρθρα
- Μεγαλόπολη | Οι απαντήσεις για Αρχαίο Θέατρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, φυλακές και Παλαιοντολογικό Μουσείο
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης Θεοτόκου
- Ο εορτασμός της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων στα Πελετά Κυνουρίας (εικόνες)
- Τζιούμης σε Αγγελακο: "Ντροπιάσατε την πόλη, πέντε άτομα θέλατε να γκρεμιστεί το άγαλμα - Εμείς θα κάνουμε μνημείο τον ανδριάντα"
- Αγγελάκος για ανδριάντα Κολοκοτρώνη: «Ντρέπομαι για λογαριασμό του δημάρχου, υποβάθμισε την πόλη μας»






