Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Τρίπολη

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Τρίπολη

Ο εθελοντικός οργανισμός Growth Hub διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο Αντιμετώπισε βήμα βήμα τις περιόδους κρίσεων σήμερα! που θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, ώρα 16:30 με 18:30, στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, Δολιανών 1, δίπλα από το Ντεζιντέρο,

Στο πλαίσιο αυτού του σεμιναρίου, θα εξεταστούν οι γενικές αρχές πρώτων βοηθειών σε ψυχολογικό επίπεδο που μπορούν να εφαρμοστούν κατά τις περιόδους κρίσεων και σε δύσκολες καταστάσεις της καθημερινής ζωής. Επιπλέον, θα γίνει λεπτομερής ανάλυση του μοντέλου πρώτων βοηθειών του John Hopkins, παρέχοντας πρακτικές κατευθυντήριες οδηγίες και παραδείγματα εφαρμογής. Ομιλήτρια είναι η Στέλλα Καρατζόγλου, Ψυχολόγος - Ειδικευμένη στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων, παιδιών και εφήβων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της Φόρμα Εγγραφής (https://forms.gle/S11PNpTtgjgPfedw5)  . Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει βεβαίωση παρακολούθησης.

Το σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου “Psychological First Aid”, με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων 2023.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση για την ψυχολογική ευεξία.

Το Growth Hub  είναι ένας νεανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Τρίπολη, ωστόσο δραστηριοποιείται διεθνώς. Στόχος αποτελούν η συμμετοχή των νέων σε βιωματικές, διαφοροποιημένες και μη τυπικές δραστηριότητες σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο ώστε να έχουν προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, η παροχή των απαραίτητων εργαλείων και δεξιοτήτων για το ψηφιακό μέλλον και η προώθηση τη βιωσιμότητας και της ένταξης. Δείτε περισσότερα στο site μας www.growthhub.gr

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

 

 GROWTH HUB

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...