Στεμνίτσα | Μνημόσυνο για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη
Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Στεμνίτσας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, που απεβίωσε στις 4 Φεβρουαρίου 1843, πριν δηλαδή 181 χρόνια. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του «Γέρου του Μοριά», που αποτελεί δωρεά της οικογένειας Αναστασίου και Ζαμπέτα Δημακοπούλου και κοσμεί την πλατεία της Στεμνίτσας.
Οι τοπικοί φορείς της Στεμνίτσας
Tags:
Στεμνίτσα,Σχετικά Άρθρα
- Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής αποχαιρετά τον Δημοσθένη Σωτηρόπουλο
- Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Αστέρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης"
- Παπαδημητρίου στην ΚΕΔΕ: "Οφείλουμε να υποστείλουμε τις κομματικές σημαίες και να υψώσουμε το λάβαρο της επανάστασης, για να διασωθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση"
- Τρίπολη | Εκδηλώσεις στην 124 ΠΒΕ για τη γιορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ (εικόνες - βίντεο)
- Ισοπαλία με τον ΟΦΗ για τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα





