Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

TEDxKlonatzidika Μάιος 2024 | Γίνετε μέρος του πιο επικοινωνιακού και δυναμικού event της Τρίπολης

TEDxKlonatzidika Μάιος 2024 | Γίνετε μέρος του πιο επικοινωνιακού και δυναμικού event της Τρίπολης

Το TEDxKlonatzidika 2024 αποτελεί μία εθελοντική διήμερη εκδήλωση που περιλαμβάνει ομιλίες, δράσεις και εκδηλώσεις, με σκοπό την προώθηση αξιόλογων ιδεών. Μετά την περσινή επιτυχία που εδραίωσε το θεσμό στην πόλη μας και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και απόδειξης ότι οι νέοι της Τρίπολης μπορούν να προσφέρουν στην κοινότητα μέσω ενός πραγματικά μοναδικού γεγονότος, επιστρέφει για δεύτερη φορά για να ενώσει την πόλη μας σε μία γιορτή πνεύματος και δημιουργικότητας. Αξιόλογοι ομιλητές από όλο τον κόσμο, διεθνώς αναγνωρισμένοι performers, διαδραστικά workshops και πολλά ακόμη, θα αναδείξουν τον πλούτων των ιδεών και θα γεμίσουν τους δρόμους της Τρίπολης.

Για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε αυτή την εκδήλωση με επιτυχία, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Το κλειδί για την επίτευξη αυτού του οράματος βρίσκεται στη συνεργασία μας.

Μέσω της χορηγίας/συνεισφοράς σας, μπορούμε να προσφέρουμε σημαντικά οφέλη στην κοινότητα μας, ενώ θα έχετε επίσης την ευκαιρία να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα και να ενσωματωθείτε στις προωθητικές μας ενέργειες μέσω των Social Media, έντυπων υλικών και της ιστοσελίδας μας.

Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να κάνουμε το TEDxKlonatzidika 2024 να ξεχωρίσει και να εμπνεύσει τους κατοίκους της πόλης μας και την ευρύτερη περιοχή. Ας συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο γεγονός που θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας για την κοινότητά μας.

Εάν επιθυμείτε να αφήσετε θετικό αντίκτυπο και να υποστηρίξετε αυτό το συναρπαστικό event, μην διστάσετε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα έως τις 14 Απριλίου 2024, 2.00μμ.

https://forms.gle/iqSo8iXX5Jm675sK6

Αναλογιζόμενοι και αξιολογώντας τις ανάγκες της φετινής διοργάνωσης θα επικοινωνήσουμε ανάλογα.

Με εκτίμηση,

TEDxKlonatzidika Community

E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...