Τρίπολη | Στην πλατεία Βαλτετσίου φέτος το Κάψιμο του Ιούδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».
Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και δωρητή του μνημείου προσφύγων Γ. Καραγιάννη.
Η αναπαράσταση, έπειτα από συνεννόηση του Δήμου Τρίπολης με τον Σύλλογο Φιλικών « Η Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας », αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Πάσχα 5 Απριλίου και ώρα 8.30μ.μ. στην πλατεία Βαλτετσίου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ
Σχετικά Άρθρα
- 2025 | Γιορτάζει το εξωκλήσι του Μαηθανάση στην Τρίπολη
- Σεμινάριο στρατηγικής και δεξιοτήτων στο Λεβίδι
- Και δεύτερος νεκρός από το τροχαίο στο Λεβίδι - Δεν τα κατάφερε ο οδηγός του αγροτικού
- Έφυγε από τη ζωή ο Εμμανουήλ Χρ. Λαμπρόπουλος, σε ηλικία 89 ετών
- Έξαλλοι οι Γορτύνιοι με Σκαντζό: "Κατέβα κάτω - Σπίτι σου ήρθαμε για να μας διώξεις;" (vd)
1 σχόλιο
-
Ό,τι νά' ναι φτάνει να ικανοποιηθεί το ψώνιο του καρπαζοεισπράκτορα αποτυχημένου επί σειρά ετών υποψήφιου δημάρχου. Ναι. Κι όμως. Υπάρχει κι άλλος μπανανοφάγος εκτός από το Γιάννη το μπανάνα