"Γιορτάζουμε την Παναγία" | Μουσικοθεατρική παράσταση στα Άνω Δολιανά
Μουσικοθεατρική συνάντηση για να "Γιορτάσουμε την Παναγία"!
Μία ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση που έγινε θεσμός. Φέτος η εκδήλωσή μας είναι αφιερωμένη στην Παναγία. Τραγούδια από την λαϊκή μας παράδοση απ΄ όλη την Ελλάδα και που αναφέρονται στην Παναγία, θα αποδοθούν με αυθεντικό τρόπο από τον Στέλιο Κατσιάνη και την μουσική παρέα του.
Η θεατρική παρέα του ΘΕΑΤΡΟΥ πλατεία θα αφηγηθεί το έργο ΝΕΡΑΪΔΕΣ (1891) του Αλέξανδρου Μαραϊτίδου, έργο που έχει αναφορά στην βαθύτερη σχέση του λαού μας με την προστάτιδά του, την Παναγία.
Θα είναι μια γιορτή χαράς και ευλογίας για να τιμήσουμε όλοι μαζί τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου που πλησιάζει.
Στο ling κάτω μπορείτε να έχετε μια ιδέα της γιορτής μας.
Σχετικά Άρθρα
- Τα συγχαρητήρια Βλάση σε Μπάκο και Καϋμενάκη για το Skiritida Run!
- Ποδηλασία | Δύο δέκατες θέσεις για τον Αλέξη Μάγκλαρη στην Τσεχία!
- Κριτική Φαββατά σε ΦΟΔΣΑ: "Δεν υπήρξε έγκαιρος σχεδιασμός και τα σπιτάκια ανακύκλωσης παραμένουν κλειστά - Αυτό δεν είναι διοίκηση"
- Πάλεψε ως το τέλος ο Αστέρας, έχασε με 0-1 από τον Ολυμπιακό
- Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το Παλλάντιο – Σοβαρές ζημιές στην αγροτική παραγωγή (vd)






